TUINMEUBELEN

.
Het brede E-woodproducts-gamma tuinmeubelen biedt exact wat u wenst. Een tuinmeubel kan dienen als versiering maar kan ook uit praktische overweging worden aangeschaft. Beide kan natuurlijk ook, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze producten worden aangeboden aan bedrijven, particulieren, scholen en publieke organisaties.
.

ONS AANBOD TUINMEUBELEN

.
Onze tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout, kleur en afmetingen. Hieronder vindt u enkele foto's van onze producten.
.
tuinmeubelen

.
EEN TUINMEUBEL NAAR UW WENS

.
E-woodproducts is verdeler van tuinmeubelen in heel Vlaanderen. We verkopen alle soorten tuinmeubelen: picknicktafels, tuinbanken, bloembakken, enz. U kan bij ons één product aanschaffen, of verscheidene waarmee u dan een mooi geheel maakt in uw tuin.
.

DUURZAAMHEID

.
Met het oog op klantentevredenheid en het produceren op een ecologische manier bieden onze producten een hoge duurzaamheid. We bereiken dit door massief hout van topkwaliteit te gebruiken. Bovendien wordt ons hout geïmpregneerd, dit betekent dat het wordt behandeld met een middel dat tot diep in het hout doordringt om aantasting op lange termijn te voorkomen.
.

KWALITEIT

.
Door te werken met kwalitatieve grondstoffen kan de kwaliteit van onze meubelen steeds gegarandeerd worden. Zo bent u zeker dat u een lange periode geniet heeft van het product.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: 0489 42 09 31.

Bekijk ook even deze pagina's:

Decoratietafels  Tuinkasten  -  BlokhuttenTuintafelsets Loungemeubelen