Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Beschermhoezen voor picknicktafels

Beschermhoezen voor picknicktafels beschermen uw picknicktafel tegen vuil, morsen en de elementen met onze afdekhoezen van hoge kwaliteit. Dit afdekzeil is gemaakt van waterdichte stof (gemaakt uit PVC), heeft een duurzame achterkant en is ontworpen om buiten te worden gebruikt. Het ontwerp van dit product biedt een langetermijnoplossing om uw picknicktafels tegen alle weersomstandigheden te beschermen.

 

Handige informatie over beschermhoezen voor picknickbanken.

 

Wat is PVC?

 

PVC is de afkorting van polyvinylchloride, een kunststof die in een groot aantal producten wordt gebruikt. Het is een duurzaam, flexibel materiaal dat in verschillende vormen en kleuren kan worden gegoten.

PVC wordt gebruikt om van alles te maken, van buizen tot vloerbedekking en speelgoed. Het wordt ook gebruikt in vele soorten verpakkingen, zoals voedselcontainers en plastic zakken of beschermhoezen.

 

Wat maakt onze beschermhoes zo waardevol?

 

Onze PVC hoezen helpen de levensduur van uw buitenmeubilair te verlengen. Ze beschermen tegen regen, sneeuw en schade door de zon, zodat uw picknicktafels er jarenlang goed blijven uitzien. Als u er zeker van wilt zijn dat uw tuinmeubilair er het hele jaar door op zijn best uitziet, dan zijn deze hoezen een must-have!

Onze PVC beschermhoezen zijn gemaakt van extra dik polyesterweefsel. Dit materiaal is waterdicht en UV-bestendig, wat betekent dat het uw meubelen zelfs in strenge klimaten zal beschermen.

 

Enkele tips bij het gebruik ervan:

 

  1. Als u uw picknicktafel, tuinbank of tuinset afdekt, laat dan kleine openingen voor de luchtstroom. Laat bijvoorbeeld een opening aan het eind van de tuintafel. Zo voorkomt u condensvorming van uw meubelen. Het tafelblad kan droog en schimmelvrij blijven, aangezien de luchtspleet tussen het tafelblad en de beschermhoes een voortdurende circulatie mogelijk maakt.

  2. Laat nooit voorwerpen met scherpe punten onder een hoeslaken zitten, want die kunnen er gaten in prikken en lekken veroorzaken.

  3. Het is belangrijk dat u geen meubels onder de beschermhoes zet als ze nat of vochtig zijn, want dan ontstaat er schimmel.

  4. Als u uw meubelen voor langere tijd wilt afdekken, moet u de afdekking regelmatig verwijderen, zodat ze kan verluchten.