Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Beschermhoes voor tuinbanken

Heeft u een tuinbank die bescherming nodig heeft, dan hebben wij de perfecte oplossing. Onze hoezen beschermen je bank tegen vuil en nat. Deze hoezen zijn duurzaam, eenvoudig te installeren en bieden jarenlang bescherming voor uw bank.

Is bescherming van tuinbanken belangrijk?


Het beschermen van uw tuinmeubelen is om een aantal redenen belangrijk. Niet alleen houdt het uw investering veilig en in goede staat, maar het verlengt ook de levensduur van het object.

Om te beginnen zijn tuinbanken duur. Ze zijn een slimme investering die je zo lang mogelijk wilt laten meegaan, dus het gebruik van hoezen is slechts één manier om ervoor te zorgen dat dat gebeurt.

Bovendien kunt u, door uw tuinbank te beschermen met een hoes, onnodige schade door het weer of andere factoren voorkomen. Bijvoorbeeld: Als de regen op een onbedekte bank valt en na verloop van tijd roest of rot veroorzaakt, is deze schade onomkeerbaar en kostbaar om te repareren of te vervangen. Met een hoes houdt u elementen zoals regen weg van het oppervlak van uw bank, zodat deze er jarenlang mooi uit blijft zien!

Tuinbanken worden het grootste deel van het jaar blootgesteld aan de elementen. Het is dus raadzaam uw tuinbank tijdens de winter op een droge plaats op te bergen. Als u een bank opbergt, moet u hem binnen of in een schuur met een betonnen vloer zetten en er vervolgens plasticfolie overheen leggen om hem te beschermen tegen vocht en knaagdieren.
 

Reviews zijn welkom!

 

Reviews zijn een krachtige manier voor klanten om hun ervaringen en meningen met anderen te delen.

Daarom waarderen we uw feedback, en we willen dat u weet dat we die op prijs stellen. We willen u ook belonen voor het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen, dus dit is wat u moet doen:

- Stuur een e-mail met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing) naar ons mailadres

- Plaats een review op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven.

Wij belonen onze klanten die beoordelingen sturen regelmatig met waardebonnen, dus zorg ervoor dat u van deze mogelijkheid gebruik maakt!

En vergeet niet: als u ons een beoordeling met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond!


 

E-woodproducts, tuinbanken en accesoires

 

Wij zijn een online tuinwinkel die gespecialiseerd is in houten tuinmeubelen. We bestaan al meer dan 20 jaar en we streven ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren tegen concurrerende prijzen.

In het bijzonder hebben we een zeer grote selectie van houten tuinbanken die u misschien geïnteresseerd bent in de aankoop. Deze banken zijn gemaakt van verschillende houtsoorten, van eiken tot grenen, en ze zijn er in een groot aantal maten en stijlen. U kunt een bank vinden die perfect past in uw achtertuin of tuin, ongeacht hoeveel ruimte u hebt of hoeveel mensen hem gaan gebruiken.

Als u op zoek bent naar een nieuwe bank voor deze zomer, bezoek dan onze website en bekijk onze selectie!