Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Restol houtolie kopen

 

RESTOL™ IS DE VEELZIJDIGE OPLOSSING


Restol™ Houtolie zorgt voor de bescherming van uw picknicktafel, tuinbank of tuinhuisje. Ook voor uw tuinmeubilair, schutting, gevelbetimmering en houten speeltoestel is Restol™ Houtolie zeer geschikt. U heeft de keuze uit meer dan achttien kleuren. Daarnaast is Restol™ Houtolie geschikt voor zowel onbehandeld hout, geïmpregneerd hout en hardhout.
 

RESTOL™ BIEDT LANGDURIGE BESCHERMING


Restol™ Houtolie is gebaseerd op natuurlijke (plantaardige) lijnolie en maakt uw buitenhout hierdoor waterafstotend en weerbestendig. Dat zorgt ervoor dat uw buitenhout jarenlang beschermd blijft.
 

DE RESTOL™ KLEUREN


Met een breed scala aan kleuren, hebben we altijd een kleur die aansluit bij uw wensen. Op de productpagina’s kunt u vinden of de gewenste kleur transparant of semi transparant is. 

 

VOOR ELK WAT WILS


E-woodproducts is verdeler van beschermingsproducten voor hout in heel België en Nederland. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

 

DUURZAAM


Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Daarnaast bieden we extra bescherming aan in de vorm Restol houtolie.
 

CONTACTEER ONS


Heeft u nog vragen over onze producten? U vind hier al onze contactgegevens.