Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Tuinkussens kopen

Tuinkussens, een eenvoudige manier om uw buitenruimte te verbeteren, tuinkussens vrolijken uw tuinmeubelen op en maken het geheel af.
Bovendien is het een stuk aangenamer op op iets zachts te zitten als u langere tijd met vrienden en familie aan uw picknicktafel wil vertoeven.

U kan kiezen uit 7 kleuren tuinkussens: mineraal blauw, marine blauw, appel groen, antraciet, taupe, zwart en rood; en 2 afmetingen: 57 cm of 96 cm.

Welk formaat best bij welke picknicktafel of tuinbank past, vindt u telkens onder méér info, zowel bij de kussens als bij de picknicktafels en tuinbanken.

 

Onderhoud van tuinkussens:


Onze tuinkussens zijn gemaakt uit Dacron Acryl (210 gram) met een Tevlon finish. Ze zijn dus sowieso vocht en vuilafstotend.

Indien ze ernstig bevuild zijn en u ze toch wenst te wassen, dienen tuinkussens bij voorkeur met de hand gewassen te worden.
Wanneer je tuinkussens in de wasmachine of droger doet kunnen deze beschadigen, verkleuren of vervormen, dit wordt dan ook sterk afgeraden.
Verder is het belangrijk om de kussens niet in de felle zon te laten drogen.

Gebruik een vloeibaar wasmiddel dat geschikt is voor fijne textielsoorten en gebruik nooit een bleekhoudend middel.
 

Het opbergen van kussens:


Draag er zorg voor dat de kussens altijd droog zijn voordat je ze opbergt, om het verschijnen van schimmelplekken te voorkomen.
Je kunt de kussens het beste in een donkere maar vooral droge ruimte opbergen.
Tevens is het te adviseren de kussens aan het einde van de zomer eerst goed te reinigen voordat je ze de gehele winterperiode opbergt.
 

Contact


Heeft u nog vragen over onze producten? U vind hier al onze contactgegevens.