Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Tuinkussens kopen

Tuinkussens, een eenvoudige manier om uw buitenruimte te verbeteren, tuinkussens vrolijken uw tuinmeubelen op en maken het geheel af.
Bovendien is het een stuk aangenamer op op iets zachts te zitten als u langere tijd met vrienden en familie aan uw picknicktafel wil vertoeven.

U kan kiezen uit 7 kleuren tuinkussens: mineraal blauw, marine blauw, appel groen, antraciet, taupe, zwart en rood; en 2 afmetingen: 57 cm of 96 cm.

Welk formaat best bij welke picknicktafel of tuinbank past, vindt u telkens onder méér info, zowel bij de kussens als bij de picknicktafels en tuinbanken.

Onderhoud van tuinkussens:


Onze tuinkussens zijn gemaakt van Dacron Acryl (210 gram) met een Tevlon finish, wat betekent dat ze vocht- en vuilafstotend zijn. Als de kussens toch vuil zijn geworden en je ze wilt wassen, is het het beste om ze met de hand te wassen. Het is niet aan te raden om de kussens in de wasmachine of droger te doen, omdat ze hierdoor kunnen beschadigen, verkleuren of vervormen. Zorg ervoor dat de kussens niet te lang in de felle zon liggen te drogen en gebruik een vloeibaar wasmiddel dat geschikt is voor fijne textielsoorten. Gebruik nooit een bleekhoudend middel om de kussens te wassen.

 

Het opbergen van kussens:


Zorg ervoor dat de kussens altijd droog zijn voordat je ze opbergt om het verschijnen van schimmelplekken te voorkomen. Het is het beste om de kussens op te bergen in een donkere, droge ruimte. Aan het einde van de zomer is het aan te raden om de kussens goed te reinigen voordat je ze de hele winter opbergt.

Er zijn een aantal manieren om tuinkussens op te slaan als ze niet in gebruik zijn:

 

  1. Gebruik tuinkussenhoezen om ze te beschermen tegen stof, vuil en vocht. Je kunt de hoezen opbergen in een opbergdoos of -kist.
  2. Plaats tuinkussens in een opbergzak of -doos die speciaal is ontworpen voor buitenmeubelen. Zo kun je ze beschermen tegen vocht en vuil.
  3. Hang tuinkussens op aan haken of een opbergrek in de garage of schuur. Zo kun je ze uit het zicht opbergen en beschermen tegen vocht en vuil.
  4. Bewaar tuinkussens in een waterdicht plastic zak als ze niet in gebruik zijn. Zo blijven ze droog en schoon.

 

Hoe bepaal je de juiste grootte van tuinkussens voor je tuinmeubelen?


Er zijn enkele dingen waar je rekening mee moet houden als je de juiste grootte van tuinkussens wilt bepalen voor je tuinmeubelen:

  1. Controleer de afmetingen van je tuinmeubelen. Meet de breedte, lengte en dikte van de zittingen en rugleuningen om te bepalen wat de juiste grootte van de kussens is.
  2. Zoek kussens die wat ruimte over laten aan de zijkanten en aan de achterkant van de meubelen. Zo kun je comfortabel zitten en leunen zonder dat de kussens te strak zijn.
  3. Controleer of de kussens geschikt zijn voor gebruik op je tuinmeubelen. Sommige kussens zijn alleen geschikt voor binnengebruik, terwijl andere speciaal zijn ontworpen voor buitengebruik.
  4. Kies kussens die bij de stijl van je tuinmeubelen passen. Zoek kussens in kleuren en stijlen die aansluiten bij de rest van je tuinmeubelen en de tuin.
  5. Controleer of de kussens een goede ondersteuning bieden. Zoek kussens met een stevige vulling die comfortabel zijn om op te zitten.
  6. Controleer of de kussens gemakkelijk te onderhouden zijn. Zoek kussens die waterbestendig of waterafstotend zijn, zodat je ze gemakkelijk kunt schoonmaken als ze vuil zijn geworden.


 

Contact


Heeft u nog vragen over onze producten of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U vindt hier al onze contactgegevens, zoals ons telefoonnummer, e-mailadres en adres van ons kantoor en magazijn. Ons team staat altijd klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. U kunt ook onze website bekijken voor meer informatie over onze producten en diensten. We hopen u snel te kunnen helpen