Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Blokhutten en Tuinhuizen


Blokhutten en tuinhuisjes zijn de perfecte plek om te ontsnappen aan de wereld en te genieten van de natuur. Er zijn zoveel verschillende soorten blokhutten / tuinhuizen op de markt!

Ze zijn niet alleen een geweldige plek om van de natuur te genieten, maar ze geven ook een gevoel van veiligheid en comfort. Ze kunnen worden gebruikt als een huis- of kantoorruimte, maar ook als een plek om te ontspannen.

Wat is het verschil tussen een blokhut en een tuinhuisje?
 

Als u op zoek bent naar een tuinhuis, vraagt u zich misschien af wat het verschil is tussen een tuinhuis en een blokhut.

Het verschil is eigenlijk heel eenvoudig: het heeft te maken met het technische uiterlijk van het gebouw. Een blokhut is bijvoorbeeld opgebouwd uit op elkaar gestapelde houten balken. Daarbij is de constructie van de hoeken zo gemaakt dat ze in elkaar vallen, waardoor het een stuk steviger wordt. Dit heeft ook gevolgen voor het uiterlijk van de blokhut, want vergeleken met een tuinhuis geeft het een robuustere en traditionelere uitstraling.
.

Blokhutten & tuinhuisjes van hout

 

Een blokhut of tuinhuis is een aantrekkelijke aanwinst voor elk terrein: het kan worden gebruikt als opslagruimte voor fietsen, gereedschap of meubels - en biedt ook veel plezier!

Door de vlakke dorpel kunnen grasmaaiers en kruiwagens in en uit de blokhut worden gereden, zodat u kunt genieten van een maximale levensduur. Onze blokhutten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en uitvoeringen.

 

Onbehandeld of een behandeld houten tuinhuis

 

Onze blokhutten zijn verkrijgbaar in duurzaam dennenhout, vurenhout, douglashout of geïmpregneerd hout. Ze kunnen worden gekozen in bruine, zwarte en groene afwerkingen.

Door te kiezen voor een geïmpregneerde blokhut, beschermt u het hout tegen rot en schimmel, waardoor de kwaliteit voor een langere periode behouden blijft. Onze blokhutten zijn gebouwd van hoogwaardig hout en zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. U kunt kiezen voor een eenvoudig ontwerp of een geavanceerde versie met extra functies zoals ramen, deuren en isolatie.

 

Een brede selectie van aantrekkelijke tuinhuisjes gemaakt van hout

 

Al onze tuinhuisjes zijn gemaakt van hoogwaardig hout, zodat u er vele jaren plezier van kunt hebben. In ons assortiment vindt u verschillende stijlen tuinhuisjes - sommige met dakbedekking en andere zonder.

Tuinhuisjes met luifels zijn een rage in België. Ze bieden beschutting tegen regen en zon en zijn dus ideaal om buiten te eten of ontspannende avonden met familie en vrienden door te brengen. Onze tuinhuisjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dus u heeft keuze genoeg. U kunt kiezen voor een klein of groot tuinhuisje, afhankelijk van uw wensen. Heeft u een grote tuin, dan biedt een groot tuinhuisje u voldoende ruimte om al uw tuingereedschap en andere spullen op te bergen.

 

Koop een blokhut of tuinhuisje.

 

Een blokhut of tuinhuis kan volledig naar uw wensen worden ingericht, of het nu gaat om een gezellige zithoek of een opslagplaats voor fietsen en meubels. Blokhutten zijn er in alle soorten en maten - u kunt de uwe zo groot (of klein) luxueus maken als u zelf wilt!

 

Tuinhuizen monteren

 

Alle tuinhuizen worden geleverd met montagehandleiding. Als u uw tuinhuis door ons professionele team wilt laten monteren, dan kan dat tegen een meerprijs.

Heeft u vragen over onze tuinhuisjes of wilt u advies over welk tuinhuisje u het beste kunt kopen, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.