Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Blokhutten en Tuinhuizen


Blokhutten zijn de perfecte plek om te ontsnappen aan de wereld en te genieten van de natuur. Er zijn zoveel verschillende soorten blokhutten op de markt en een daarvan is de blokhut die u online kunt kopen.

Blokhutten zijn niet alleen een geweldige plek om van de natuur te genieten, maar ze geven ook een gevoel van veiligheid en comfort. Ze kunnen worden gebruikt als een huis- of kantoorruimte, maar ook als een plek om te ontspannen. 

Of wat dacht je van een tuinhuisje? Met de zomer in aantocht, is het tijd om na te denken over wat u kunt doen om uw tuin er mooier uit te laten zien. Een van de dingen waar u aan moet denken is het kopen van een tuinhuis. Er zijn veel verschillende stijlen en maten om uit te kiezen en ze kunnen tot aan uw deur worden afgeleverd.

Wat is het verschil tussen een blokhut en een tuinhuisje?
 

Een blokhut is een klein huisje dat is gemaakt van houtblokken. Het is meestal gebouwd in het bos en ze worden vaak gebruikt als vakantiehuizen.

Een tuinhuisje is een klein buitengebouwtje dat gebruikt kan worden voor het opbergen van gereedschap en materialen. Ze worden vaak in de buurt van de tuin gebouwd, maar ze kunnen ook worden gebruikt als werkplaats of om apparatuur op te slaan.


 

Lord of the rings hobbit house
Zigeunerwagen met veranda
Zigeunerwagen met zijdeur
Tuinhuis blokhut oval office
Luxe trap tbv zigeunerwagen
Kiosk Santa
Kiosk Santa

€ 1.260,95

Kiosk Rudolph
Kiosk Rudolph

€ 1.898,95