Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Kiosken


Bent u op zoek naar een houten marktkraam voor uw festival, een overdekt kraam voor uw kerstmarkt of misschien wel een privé-bar in uw tuin? Voor de horeca of handel hebben wij diverse houten kraampjes en kiosken te koop.  Wij bezorgen uw houten kraam, kerstkraam of kiosk (inclusief toonbank, ramen en enkel glas, fundering, bevestigingsmaterialen, dakleer, ...) met onze eigen leveringsdienst door heel Nederland en Vlaanderen. De kiosken van E-woodproducts worden geleverd in geïmpregneerd hout en hebben standaard een houten vloer en fundering.

Bij de onderstaande houten kiosken is de dakbedekking niet inbegrepen in de prijs. U kunt ze uiteraard wel toevoegen aan het winkelmandje en telkens kiezen tussen Dakleer / Easy Roofing / EPDM / dakshingles.   

 
Kiosk Santa
Kiosk Santa

€ 1.260,95

Kiosk Rudolph
Kiosk Rudolph

€ 1.898,95

Kiosk No?l
Kiosk No?l

€ 2.004,95

Kiosk Claus
Kiosk Claus

€ 2.812,95

Welke soort dakbedekking kies je het best?


Wij adviseren om het dak van de kiosken te bedekken met ofwel EASY-roofing ofwel EPDM-rubberfolie. EASY-roofing is een zelfklevende aluminium dakrol en EPDM is synthetisch rubber. Ze zijn beide gemaakt van hoge kwaliteit en beiden dus erg duurzaam. Het is ook relatief eenvoudig om beide dakbedekking te monteren. Dakleer is een tijdelijke dakbedekking en van mindere kwaliteit.
 

Kerstkramen


De geur van lekkere Luikse wafels, de overheerlijke dampen van gluhwein, lekkere warme chocomelk, heerlijke lekkernijen, ... Een greep uit het aanbod van één van de talrijke kerstkraampjes. Een houten kerstmarktje, vaak heel leuk gedecoreerd, creëert een geweldige sfeer op de kerstmarkjes die nagenoeg iedere gemeente wel kent. Ze worden gebruikt als verkoopkraam, kersthuisje of zelfs als een heuse kerststal. De geboorte van Jezus wordt elk jaar gevierd in een sfeer van gezelligheid en vrede. 

 

Houten kraampje als privé-bar in de tuin?Dit houten kraampje wordt uiteraard ook ingezet in andere seizoenen, denk maar aan een unieke zomerbar in de tuin. Hoe fantastisch is dit niet? Je vraagt aan je vrienden of ze zin hebben in een fris pintje. Het antwoord ken je al! Je speelt even barman, of barvrouw, gaat naar de koelkast in je privé-bar, en serveert een heerlijk biertje voor de gasten. Je waant je zo op vakantie, want door de luidsprekers zoeft de zomerse opbeurende muziek.
 

Een degelijke verkoopstand in hout


Duurzaamheid troef. Je organiseert een muziekfestival met de chiro, scouts, ksa, ... en je zoekt een centrale overdekte plaats om je drankjes te serveren? Je bent een Vlaamse gemeente, en je wil je lokale verenigingen een hart onder de riem steken? Op een evenement, welke dan ook, worden deze houten kraampjes door de gemeenten opgebouwd, en lokale verenigingen mogen daar hun drankjes verkopen. Een win-win formule! 
 

Contacteer ons:


Heeft u nog vragen over onze producten? U vindt hier al onze contactgegevens.