Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Houten Marktkramen En Kiosken Te Koop


Bent u op zoek naar een houten marktkraam voor uw festival, een overdekt kraam voor uw kerstmarkt of misschien wel een privé-bar in uw tuin? Voor de horeca of handel hebben wij diverse houten kraampjes en kiosken te koop, Wij bezorgen uw houten kraam, kerstkraam of kiosk (inclusief toonbank, ramen en enkel glas, fundering, bevestigingsmaterialen, dakleer, ...) met onze eigen leveringsdienst door heel Nederland en Vlaanderen. De kiosken van E-woodproducts worden geleverd in geïmpregneerd hout en hebben standaard een houten vloer en fundering.

Bij de onderstaande houten kiosken is de dakbedekking niet inbegrepen in de prijs. U kunt ze uiteraard wel toevoegen aan het winkelmandje en telkens kiezen tussen Dakleer / Easy Roofing / EPDM / dakshingles.
Kiosk Santa
Kiosk Santa

€ 1.199,95

Kiosk Rudolph
Kiosk Rudolph

€ 1.799,95

Kiosk No?l
Kiosk No?l

€ 1.599,95

Kiosk Claus
Kiosk Claus

€ 2.299,95

Houten marktkraam Dancer
Houten marktkraam Moose

De vele gebruiksmogelijkheden van kerststalletjes of houten marktkraampjes

Kerstkramen zijn hot in de winter


Elke kerstmarkt heeft zijn eigen charme en biedt iets anders. Vooral 's avonds zijn ze erg sfeervol, met kaarsen en lantaarns die voor een warme gloed zorgen. IJskoude winteravonden kunnen draaglijker worden gemaakt met een goede kop glühwein of gluhwein. Een goede sfeer en lekker eten en drinken zijn ook verkrijgbaar op veel kerstmarkten. Op de kerstmarkten worden etenswaren aangeboden zoals worstjes, wafels, pannenkoeken of zoete appelcider. Daarnaast zijn er veel kraampjes die cadeaus verkopen, zoals sieraden, parfum of handgeschilderde kerstversieringen.

Het uiterlijk van de kraampjes varieert sterk naar gelang van de voorkeur van de organisatoren. Terwijl vele gewoon versierd zijn met takjes, kerststerren en strobalen, willen anderen gewoon een traditioneel houten huis op hun marktkraam zetten.

.

Een houten kraam als bar in de tuin?


Wilt u uw ontspannen zomerdagen doorbrengen in een privé tuincafé? Dit houten kraampje is precies wat u nodig hebt! Je kunt hem naast je tuintafel zetten, muziek opzetten en heerlijk bier inschenken in je favoriete glas. Vergeet niet om je vrienden uit te nodigen! Ze zullen het geweldig vinden.

.

Een goed ontworpen verkoopstand

Organiseert u een festival, een beurs of een klein evenement? Wilt u er zeker van zijn dat de mensen uit uw buurt er ook aan kunnen deelnemen en een actieve rol kunnen spelen? In dat geval zijn deze houten kraampjes de oplossing. Een kleine investering waarmee u de deelname van mensen aan uw evenement kunt stimuleren en banden kunt aanknopen met andere verenigingen in de omgeving.


TIP! Je bent een Vlaamse gemeente, en je wil je lokale verenigingen een hart onder de riem steken? Op een evenement, welke dan ook, worden deze houten kraampjes door de gemeenten opgebouwd, en lokale verenigingen mogen daar hun drankjes verkopen. Een win-win formule!

Andere toepassingen voor deze houten kraampjes?

De gebruiksmogelijkheden van houten cabines zijn vrijwel onbeperkt.

  • Ze kunnen worden gebruikt voor evenementen, festivals en concerten.

  • Ze zijn ook ideaal voor straatmarkten en braderieën.

  • Ze kunnen worden gebruikt als een tijdelijke oplossing als u een extra ruimte in uw winkel of werkplaats nodig heeft.

  • Ze zijn ook zeer nuttig in de tuin en kunnen worden gebruikt als schuilplaats voor uw planten of gereedschap.

  • Ze kunnen ook worden omgetoverd tot een kleine keuken of barbecueplek, wat de perfecte plek is om met vrienden van een drankje te genieten. T

  • Tot slot zijn ze ideaal voor gebruik als een klein kantoor of studeerkamer in uw tuin.

Welke soort dakbedekking kies je het best?


Wij adviseren om het dak van de kiosken te bedekken met ofwel EASY-roofing ofwel EPDM-rubberfolie. EASY-roofing is een zelfklevende aluminium dakrol en EPDM is synthetisch rubber. Ze zijn beide gemaakt van hoge kwaliteit en beiden dus erg duurzaam. Het is ook relatief eenvoudig om beide dakbedekking te monteren. Dakleer is een tijdelijke dakbedekking en van mindere kwaliteit..

Wat zijn de beste kerstmarkten in België?

België staat bekend om zijn kerstmarkten, en er zijn er heel wat om uit te kiezen! Maar als u op zoek bent naar een paar die de tand des tijds hebben doorstaan, of als u net begint en een beetje begeleiding nodig hebt over waar te beginnen, hier zijn onze top 3!

.

De kerstmarkt in Brussel:

De grootste en beroemdste is die in Brussel. Deze wordt gehouden op het Grote Zavelplein en neemt een groot gebied in beslag dat in het weekend meer dan 100.000 bezoekers kan herbergen.

Deze kerstmarkt telt meer dan 200 kraampjes. Door een wandelroute door het historische centrum van Brussel te volgen, kunt u tussen al deze verkopers snuffelen en cadeaus voor uw vrienden en familie kopen.

Er zijn echter nog tal van andere spannende mogelijkheden. U kunt op de kermis tal van spannende ritjes maken of schaatsen op de ijsbaan. Breng ook zeker een bezoekje aan de magische kerststal en op de Grote Markt vindt er een uniek klank- en lichtspel plaats. De kerstmarkt van Brussel, oftewel Winterpret, is een sfeervol evenement dat je zeker niet mag missen!

.

De Kerstmarkt in Brugge:

De kerstmarkt in Brugge is beroemd om zijn prachtige versieringen en heerlijke eten. De markt bevindt zich op de Markt, vlakbij de Belforttoren.

Op de kerstmarkt vindt u tientallen kraampjes waar van alles te koop is, van speelgoed tot sieraden en handgemaakte decoraties. Er zijn ook tal van eetgelegenheden, waaronder Belgische wafels, chocolade, soep en nog veel meer! U kunt genieten van een warme chocolademelk terwijl u luistert naar muziek uitgevoerd door lokale muzikanten.

De markt organiseert ook een aantal evenementen gedurende de week, zoals muzikale optredens, workshops en theatervoorstellingen. Naast winkelen kunt u zich ook vermaken op een van deze evenementen of gewoon rondlopen en op de foto gaan met de Kerstman!

.

De Kerstmarkt in Antwerpen:

De kerstmarkt in Antwerpen is een magische plek.

Je wordt er omringd door de bezienswaardigheden en geluiden van Kerstmis - van de geur van glühwein tot het geluid van kerstliedjes die de straat opgaan. Het is dan ook geen verrassing dat deze kerstmarkt een traditie is geworden voor zowel de lokale bevolking als de toeristen!

Er is zo veel te zien en te doen op dit festival, met inbegrip van winkelen voor unieke geschenken, het eten van heerlijke traktaties van lokale leveranciers, en het kijken naar mensen schaatsen op een buitenbaan. De kerstmarkt is al aan de gang sinds 1958, dus het is al lang genoeg om een evenement dat mensen kijken uit naar jaar na jaar geworden!

Als u een reis naar België plant - of als u er al bent - zorg er dan voor dat u tijd vrijmaakt voor wat kerstvreugde in Antwerpen!

.

Contacteer ons:


Heeft u nog vragen over onze producten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Ons team van experts helpt u graag bij het vinden van het juiste product voor uw project.

U vindt hier al onze contactgegevens.

.