Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Ligbank


Een ligbank is een bank die gemaakt is om op te zonnebaden. De ligbank heeft meestal een rugleuning en armleuningen. Veel ervan zijn verstelbaar, zodat u de perfecte positie voor uw lichaam kunt vinden om overmatige blootstelling aan de zon in een bepaald gebied te voorkomen.


¬ 
Teak sunlounger wembley
Teak sunlounger Danau
Torino Ligzetel 2x2 zwart
Cuba 2-Persoons Sunlounger
Rick Sunglounger
Rick Sunglounger

€ 519,95

Havana Sunlounger

Voordelen van het bezitten van een ligbank


Ligstoelen bieden een geweldige manier om van de zon te genieten en te ontspannen, of u nu een zwembad in uw achtertuin heeft of een dag op het strand wilt doorbrengen. Het hebben van een ligstoel heeft veel voordelen, zoals dat ze kunnen worden gebruikt om te zonnen, ze kunnen worden gebruikt als extra zitplaats.


Hoe u de juiste maat lig bank kiest?


Het kiezen van de juiste maat ligstoel is niet zo eenvoudig als het klinkt, daarom volgen hier enkele tips om de beste maat voor uw solarium te vinden.

Het eerste dat u moet doen, is de ruimte opmeten waar u uw ligstoel wilt plaatsen. Als je een zwembad hebt, meet dan de lengte en breedte ervan. Als u een solarium of tuin heeft, meet dan de lengte en hoogte. De volgende stap is om te beslissen hoeveel mensen de ligstoelen tegelijkertijd zullen gebruiken. Dit zal u helpen bepalen welke maat van een ligstoel geschikt is voor uw verlangens.

 

Wat zijn de beste materialen voor het maken van zo'n banken?


Synthetische materialen zijn de meest populaire keuze voor ligstoelen. De reden hiervoor is dat ze gemakkelijk te verzorgen zijn en weinig onderhoud vergen.

Houten ligstoelen zijn een goed alternatief voor kunststof. Ze zien er natuurlijk uit en voelen aan, maar hebben meer onderhoud nodig dan synthetische.

Metalen ligstoelen zijn een goede optie als je de voorkeur geeft aan een moderne uitstraling en het extra gewicht van metaal niet erg vindt.

Samengestelde banken bieden het beste van twee werelden: ze hebben de natuurlijke uitstraling en het gevoel van hout, maar hebben minder onderhoud nodig dan hout of metaal.