Hekken en poorten

Houten hekken en poorten zijn een klassieke aanvulling op elk eigendom. Ze kunnen een prachtig accent vormen op elk huis of erf, en ze voegen een gevoel van geschiedenis en charme toe aan de omgeving. 

Wij bieden een breed scala van houten hekken, in veel verschillende stijlen en kleuren. Van het voordelige vuren of grenen tot het onderhoudsarme Douglas hout, we hebben iets voor elk budget.

 

Wanneer kies je voor een houten hek, wanneer kies je voor een schutting?

 

Wanneer u uw erf wilt afbakenen maar toch het uitzicht, zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen wil bewaren plaatst u uiteraard geen schutting, maar een hekwerk. 

En waarom zou je kiezen voor een houten hek boven de meer traditionele metalen of stenen opties? Nou, er zijn zoveel redenen.

Houten hekken kunnen worden gebeitst in elke gewenste kleur en behandeld met olie of was indien nodig om ze er geweldig uit te laten zien voor de komende jaren. De natuurlijke schoonheid van hout is onovertroffen, vooral wanneer het wordt gecombineerd met andere decoratieve elementen zoals poorten, leuningen en palen. U kunt ook zoveel privacy toevoegen als u wilt door te kiezen voor dikkere latten of zelfs voor een open ontwerp in plaats van gesloten exemplaren die later meer onderhoud vergen, zoals rotten als ze onbehandeld blijven door regenwater enz.

Houten Tuinhekken voor je voortuin of achtertuin

Bij E-woodproducts vindt u een verscheidenheid aan eenvoudig te installeren schuttingen voor uw voor- of achtertuin.

Wilt u een natuurlijk houten tuinhek in de voortuin, samen met een aantrekkelijk hek aan de ingang van uw huis? Bij E-woodproducts bieden we al deze mogelijkheden.

Bezoek onze online winkel om verschillende soorten tuinschermen en schuttingen te bekijken.

Advies nodig over tuinhekken?

Bij E-woodproducts zitten we al meer dan 15 jaar in het vak. Ons team van experts kan u helpen bij het kiezen van de juiste houten tuinafscheiding of houten afrasteringssysteem dat past bij uw behoeften. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf om u te helpen met uw project, kijk dan niet verder dan ons! Wij zijn te allen tijde beschikbaar om eventuele vragen of zorgen over onze producten en diensten te beantwoorden.