Bierbanken kopen

Bierbanken, ons nieuwste product, zijn de perfecte meubel voor een informeel buitenevenement. Het is een bankje waar een aantal personen op kan plaats nemen (afhankelijk van de grootte ervan natuurlijk) en het is zo schattig. Het heeft ook een natuurlijke kleur, lichtbruin tot geel tot wit, die zowel buiten als binnen goed past. Waar wacht je op? Bestel er vandaag nog één (of twee). Ontdek ook de bijhorende opklapbare biertafels.

 

Wat zijn de voordelen van een opklapbare tuinbank?


Opklapbare banken zijn een geweldige oplossing voor mensen die het meeste uit hun leefruimte willen halen. Ze kunnen worden opgevouwen en opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt. Dit maakt ze een geweldige optie voor mensen met beperkte ruimte.

 

Bijhorende opklapbare biertafels?


Ja! We hebben bijpassende biertafels bij ons assortiment bierbanken. De houten tafels zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als onze banken, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.
 

Bierbanken met het FSC certificaat. Waarom is FSC zo belangrijk?


FSC is een internationale non-profitorganisatie die houtproducten en papier certificeert om ervoor te zorgen dat ze uit duurzame bronnen komen. De FSC stelt normen op voor duurzame bosbouw en gebruikt onafhankelijke audits door derden om te controleren of bedrijven aan deze normen voldoen. FSC-gecertificeerde producten zijn ook traceerbaar, wat betekent dat consumenten precies kunnen zien waar hun producten vandaan komen.

Als een bedrijf besluit FSC-gecertificeerde materialen te gebruiken bij de vervaardiging van zijn producten, steunt het verantwoord bosbeheer en stimuleert het het gebruik van hernieuwbare bronnen. Door producten met FSC-certificering te kopen, helpt u ervoor te zorgen dat de bossen ons ook in de toekomst kunnen blijven voorzien van de hulpbronnen die we nodig hebben.