Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Teak tuinbank

Teakhouten tuinbanken zijn een zeer populair type meubilair voor buitenruimtes. Ze kunnen worden gebruikt om zitplaatsen toe te voegen aan een terras, bij het zwembad of zelfs op het strand. Teakhout is een zeer sterk en duurzaam materiaal, waardoor het ideaal is voor gebruik buitenshuis.


Een teak tuinbank is gemaakt van teakhout, een hardhoutsoort die bestand is tegen rot en insecten. De zitting is over het algemeen breder dan de rugleuning, waardoor er meer zitruimte is.
.

Kies het juiste model die bij jou past.


Het kiezen van de juiste bank voor uw achtertuin is geen gemakkelijke taak. Er zijn zoveel ontwerpen om uit te kiezen en ze hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken.

Hieronder vindt u onze selectie van de beste teakhouten tuinbanken.
.

 


Teaken houten tuinbank

 

Wat is het verschil tussen de Dordogne en Bretagne tuinbanken?


De Dordogne banken hebben poten die 5 cm dik zijn. Deze van Bretagne zijn slechts 4 cm. Toch is Dordogne een stuk goedkoper dan Bretagne, hoe komt dit, en hoe lang blijft deze promotie nog duren?


Antwoord: Wij hebben een gigantische aantal Dordogne Teak Tuinbanken aangekocht. Hierdoor konden we een veel betere prijs afdwingen bij de producent. We laten de klant meteen meegenieten van dit prijsvoordeel. We zijn nog niet snel door deze voorraad heen, en verwachten dat deze promotie nog een eind kan stand houden.
 

Hoe u uw teakhouten bank onderhoudt en er mooi uit laat zien?


Teak is een zeer duurzaam natuurlijk materiaal dat voor veel dingen kan worden gebruikt. Het wordt vaak gebruikt voor buitenmeubels, zoals banken. Als u teakhouten banken in uw tuin heeft, is het belangrijk deze te onderhouden zodat ze er goed uitzien en jarenlang meegaan.

Er zijn veel manieren om uw teakhouten bank te onderhouden en er goed uit te laten zien. Het eerste dat u moet doen, is het oppervlak reinigen met een vochtige doek of spons. Gebruik indien nodig warm water en zeep, maar vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën of schurende materialen die het oppervlak van de bank kunnen beschadigen.

Na het reinigen van het oppervlak kunt u met een doek of borstel olie op het oppervlak aanbrengen. Dit helpt het hout te beschermen en te hydrateren, zodat het niet uitdroogt en barst.

E-woodproducts.be, de webshop voor de goedkoopste teak tuinbanken


E-woodproducts.be is een geweldige plek om teakhouten tuinbanken te vinden. Ze hebben een grote selectie van verschillende banken en andere houtproducten, waaronder tafels en stoelen, evenals een online winkel waar je ze kunt kopen.

Naast hun selectie, bieden ze ook verschillende soorten banken om uit te kiezen. Bijvoorbeeld, als u op zoek bent naar iets traditionelers, hebben ze verschillende stijlen banken die aan deze beschrijving voldoen. Als u iets wilt dat moderner van stijl is, hebben ze ook verschillende opties beschikbaar.

Teak Tuinbank in hout