Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Houten Buitenkeukens te koop bij E-woodproducts

De buitenkeuken is een musthave voor wie van koken houdt. Het is een verlengstuk van de traditionele keuken, maar met een focus op grillen en buiten koken. In een buitenkeuken kan buiten gekookt worden. Net als in een normale keuken kan er een waterkraan met aanrechtruimte en een spoelbak aanwezig zijn. Een buitenkeuken kan zo klein zijn als een barbecue of zo groot als een volledig overdekte, open keuken op een tuin- of horeca-terras.

Buitenkeukens worden in snel tempo een standaard in woningen. De beslissing om een buitenkeuken aan te schaffen is een investering - ze kunnen duur worden, afhankelijk van de materialen en functies die je kiest. Voordat u een buitenkeuken aanschaft, moet u overwegen hoeveel ruimte er beschikbaar is en welke functies u wilt toevoegen. Het kan zijn dat je veel ruimte in de tuin hebt, maar dat je kiest voor een keuken die weinig ruimte inneemt. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je liever een hele grote keuken in de tuin hebt. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op voor advies.


U vindt hier enkele populaire modellen die u voor uw tuin kunt overwegen.Technische gegevens:

De buitenkeukens zijn verkrijgbaar in 2 breedtes en 3 hoogtes.
Ze zijn ook gecombineerd met elkaar te gebruiken.

- Het frame bestaat uit douglas regels 4,5 x 7 cm.
- De wanden bestaan uit douglas verlijmde planken 1,6 x 11,6 cm.
- Bovenblad: hardsteen, 3 cm dik.
- Verstelbare voetjes aan de onderzijde.
- De buitenkeukens worden geleverd als bouwpakket inclusief een duidelijke montagehandleiding.

2 handige tips:

- Voor een open en ruimtelijk effect kun je ervoor kiezen om de deuren (gedeeltelijk) niet te plaatsen.
- Onbehandeld douglashout verkleurt. Je kunt de natuurlijke kleur behouden door de buitenkeukens te behandelen meteen transparante houtolie.

Ons aanbod buitenkeukens

Hieronder vindt u alle producten in het gamma buitenkeukens. Klik op de foto of de meer info¬-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.

''

.

Waarom buiten koken de beste manier is om van het buitenleven te genieten?


Buiten koken is een van de beste manieren om van het buitenleven te genieten. Als u op zoek bent naar een manier om van de natuur te genieten en toch een heerlijke maaltijd te nuttigen, dan is buiten koken de juiste keuze.

Het heeft ook veel voordelen. Het biedt de mogelijkheid voor familiebanden en gezelligheid met vrienden tijdens een maaltijd. De buitenomgeving heeft ook veel gezondheidsvoordelen, zoals frisse lucht, zonneschijn en vitamine D-productie. Buiten koken biedt kinderen ook de mogelijkheid om in een veilige omgeving te leren over voedselbereiding zonder risico op brandwonden of ander letsel dat in de keuken kan optreden.

Buiten koken heeft ook voordelen voor het milieu, zoals minder energieverbruik en afvalproductie dan binnen koken, wat schadelijk kan zijn voor het milieu.
.

Contacteer onze medewerkers:


Wilt u meer info over een bepaalde buitenkeuken? Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons.

buitenkeuken mooi

''

.

.