Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Containerbergingen

Containerbergingen, zoals een containerkast, zijn de ideale oplossing om de groene vuilnisbakken te verbergen in uw voortuin. Veel mensen vinden het niet mooi om vuilnisbakken zichtbaar te hebben in hun huis, maar een berging voor vuilbakken is onontbeerlijk voor het huishouden. Het is dus belangrijk dat de berging voor vuilbakken gebruiksvriendelijk is en weersbestendig, aangezien deze meestal buiten staat en blootgesteld is aan weer en wind. Gelukkig bieden containerbergingen deze voordelen.

 

Keuze tussen 1, 2 of 3 ruimtes


De beste plaats om uw vuilniszakken op te bergen is in een containeropslag van behandeld tuinhout. Hij is er in drie uitvoeringen: één, twee en drie bakken. De wanden zijn gemaakt van Zweeds rabatprofiel. De berging bevat een achterwand voor extra veiligheid.

Deze bakken zijn bestand tegen weersomstandigheden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat ze door regen of sneeuw kapot gaan. Ze worden ook geleverd met beslag, een veer die het deksel openhoudt en een ketting die aan uw clicker wordt bevestigd, zodat wanneer u het deksel van uw clicker opent, het deksel van deze schuur ook opengaat! Dit betekent dat u geen twee handelingen tegelijk hoeft uit te voeren - u kunt gewoon één ding tegelijk doen!

 

Wat zijn de voordelen van een houten containerkast als berging voor vuilbakken?

 

 

  1. Aesthetisch aantrekkelijk: een houten containerkast kan een mooie aanvulling zijn op de uitstraling van een tuin of achtertuin.
  2. Duurzaam: hout is een duurzaam materiaal en een containerkast van hout kan vele jaren meegaan als hij goed onderhouden wordt.
  3. Natuurlijk materiaal: hout is een natuurlijk materiaal en kan een natuurlijke sfeer creëren in de tuin of achtertuin.
  4. Veelzijdig: een houten containerkast kan worden geverfd of gelakt in een kleur naar keuze, of kan worden bewerkt met een beschermend product zoals beits of vernis, die het hout beschermen tegen weersinvloeden.
  5. Mogelijkheid tot personalisatie: een houten containerkast kan worden aangepast aan de specifieke wensen en vereisten, of het nu gaat om grootte, kleur of ontwerp.
  6. Milieuvriendelijk: hout is een milieuvriendelijk materiaal dat kan worden geproduceerd met weinig milieubelasting en het is ook een hernieuwbare grondstof.
 


Welk hout kiezen? Grenen, vuren hout, hardhout.

 

Behalve van vuren zijn er ook containerbergingen van andere houtsoorten, zoals grenen en hardhout. Ook deze zijn verkrijgbaar in enkel-, dubbel- en driedubbele uitvoering.
 

  • Als u op zoek bent naar een sterke en duurzame opbergoplossing, is sparrenhout (vurenhout) de juiste keuze. Het is sterk en bestand tegen de elementen.
  • Als u op zoek bent naar een alternatief, dan is grenen uw beste keuze. Dit hout heeft een mooie kleurschakering die goed werkt in elk huis of kantoor.
  • Als u iets wilt dat lang meegaat en niet snel kapot gaat, is hardhout een goede keuze. Deze houtsoort heeft een mooie afwerking die er geweldig uitziet in elke tuin. Het zal niet chippen of afbreken zoals sommige andere houtsoorten na verloop van tijd kunnen doen wanneer het wordt blootgesteld aan barre weersomstandigheden zoals regen of sneeuw elke dag tijdens de wintermaanden (wanneer de temperaturen dalen tot onder het vriespunt).