Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Containerberging


Drie kliko's op rij in uw voortuin is niet het fraaiste aangezicht van uw woning. Veel mensen vinden dat lelijk. Maar een kliko is wel onmisbaar voor het huishouden en je moet er soms meerdere keren per dag bij. Dus is het wel belangrijk dat een berging waar je je kliko's achter kunt verstoppen gebruikersvriendelijk is en je niet niet allerlei handelingen moet verrichten om er bij te kunnen.

Containerberging staan meestal buiten. Dat betekent dat een containerberging voor vuilbakken in weer en wind staat. Dientengevolge moet de klikoberging goed bestand zijn tegen de weersinvloeden.
¬ 


Geïmpregneerd vuren containerberging


Goed bestand tegen deze weersinvloeden zijn klikobergingen gemaakt van behandeld vuren. Ze zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen voor respectievelijk een, twee en drie containers. De wanden zijn gemaakt van Zweeds rabat-profiel. De berging is inclusief een achterwand.

De bergingen om uw vuilniszakken op te bergen worden geleverd compleet met beslag, een springveer om de klep open te houden en een ketting die u aan de deksel van uw kliko kunt bevestigen, zodat tegelijk met het openen van de deksel van de klikoberging ook het deksel van de kliko opengaat, zodat u niet twee handelingen hoeft te verrichten.


Grenen en hardhouten containerberging


Behalve van vuren zijn er ook containerbergingen van andere houtsoorten, zoals grenen en hardhout. Ook deze zijn verkrijgbaar in enkel-, dubbel- en driedubbele uitvoering.

¬