Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Opbergkist voor tuin of terras

Voor elke ouder waarvan de kinderen regelmatig in de tuin spelen is het herkenbaar. Aan het eind van de dag ligt het grasveld vol met speelgoed. Wat is er dan makkelijker om dit allemaal bijeen te rapen en in een grote opbergkist op te bergen. Dit is een van de vele toepassingen van een opbergkist in de tuin.

Tuinmeubelkussens

Ook wanneer aan het eind van de dag de eerst zo fraaie blauwe lucht betrekt en er zich donkere wolken boven de tuin pakken is het makkelijk de kussens van de tuinmeubelen te pakken en deze in de opbergkist te stoppen. Maar eigenlijk is zo'n opbergkist voor allerlei doeleinden te gebruiken, zoals bijvoorbeeld rondslingerend tuingereedschap,

Hout is in de tuin uiteraard het meest decoratief. We hebben daarom een fraaie opbergkist van douglashout in ons programma.

Wicker luxe opbergkist voor tuinmeubel- en loungekunssens

Speciaal voor de kussens van uw terrasmeubelen hebben we een kussenopbergkist van kunststof vlechtwerk van producent Wicker. Deze kussenbox heeft een volledig waterdichte binnenhoes. Hoewel waterdicht betekent dat niet dat hoes niet dampdicht is. Het is daarom raadzaam de stoelhoezen tijdens het winterseizoen elders in huis op een droge plek op te slaan.

Het deksel is voorzien van een gasveer, zodat die makkelijk open en dicht gaat en open blijft staan bij gebruik. Verder zijn er aan de onderkant wielen aangebracht waardoor de box makkelijk te verplaatsen is.