Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Opbergkist tuin of terras

Opbergkist tuin gezocht? Heb je ooit gewenst dat je een plek had om al het speelgoed te bewaren dat je kinderen de tuin in slepen? U bent niet de enige. Voor elke ouder wiens kinderen regelmatig in de tuin spelen, is het herkenbaar. Aan het eind van de dag ligt het gazon vol met speelgoed. Wat is er dan makkelijker om dat allemaal te verzamelen en op te bergen in een grote opbergbox? Dit is een van de vele toepassingen voor een tuin opbergkist. Er zijn veel toepassingen voor een tuin opbergkist. Of u nu speelgoed, gereedschap of andere spullen wilt opbergen, de juiste opbergkist kan uw leven gemakkelijker maken.

Een goede tuinopbergkist moet stevig en duurzaam zijn, maar ook gemakkelijk te verplaatsen wanneer dat nodig is. U wilt er een die jarenlang meegaat zonder te roesten of af te breken en die uw spullen beschermt tegen ongedierte en barre weersomstandigheden.

 

Tevens een oplossing voor tuinmeubelkussens en gereedschap


Als je op mij lijkt, breng je graag je tijd door in de tuin. Ik bedoel, wie niet? Het is zo'n mooie ruimte om te ontspannen en tot rust te komen, en het is zo gemakkelijk om je te verliezen in een goed boek of een gesprek met vrienden. Maar ook als aan het eind van de dag de eerst zo mooie blauwe lucht bewolkt raakt en donkere wolken zich boven de tuin samenpakken, is het gemakkelijk om de kussens van het tuinmeubilair te halen en ze in de opbergbox te stoppen. Maar eigenlijk kan zo'n opbergbox voor vele doeleinden worden gebruikt, zoals rondslingerend tuingereedschap of kinderspeelgoed.

Het beste aan het gebruik van deze oplossing is dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de verzorging van je kussens of gereedschap! U kunt ze buiten laten liggen zonder u zorgen te maken dat ze nat of vuil worden - en wat meer is? Ze liggen er nog steeds als je terugkomt!

 

Wicker luxe opbergkist voor tuinmeubel- en loungekunssens


De Wicker luxe opbergbox voor tuinmeubelen en lounge accessoires is de perfecte plek om kussens, dekens en andere accessoires die u uit het zicht wilt houden op te bergen.

Deze kussenbox heeft een volledig waterdichte binnenhoes, zodat uw kussens veilig zijn tegen regen, sneeuw en andere elementen. De hoes is ook dampdicht, dus het is prima als u de kussenhoezen tijdens de wintermaanden op een droge plaats elders in huis moet opbergen.

De kussenbox is voorzien van een gasveer waardoor het deksel gemakkelijk open en dicht gaat en open blijft staan als het in gebruik is. Bovendien zitten er wieltjes aan de onderkant, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is als dat nodig is.