Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 
Alle vragen over Tuinhout
 

U KUNT EENVOUDIG ONLINE EEN BESTELLING PLAATSEN VOOR TUINHOUT


Tuinhout is groot, zwaar en onhandig om mee naar huis te nemen. Bij E-woodproducts kunt u al dat gedoe vermijden door online te bestellen. Kies gewoon wat u nodig hebt op onze site of bel ons voor hulp als dat nodig is - dan vervoeren wij het allemaal netjes naar uw huis!

Druk op één van de categorieën, en je vindt in een mum van tijd wat je nodig hebt.

BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer:+32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


E-woodproducts is al meer dan 10 jaar actief in de houtindustrie en zijn er trots op u een breed assortiment producten van verschillende leveranciers te kunnen aanbieden. Wij kennen al onze partners persoonlijk en daarom kunnen wij u producten van topkwaliteit en een snelle service garanderen.Wat is hardhout?

Wat is Grenen Hout?

Wat is vuren hout?

Wat is Teak Hout?

Wat is Douglas Hout?

Koopadvies Tuinmeubelen


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank of picknicktafel bestellen. Of misschien een tuintafel, bloembak, tuinkast, biertafelset? Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!


THUISBEZORGING IN HÉÉL BELGIË


Wij bezorgen tuinhout in heel België. Van Van Antwerpen tot Brussel en van Gent tot Hasselt, wij leveren hout voor uw tuin waar u het nodig heeft! Of u nu een grote of kleine tuin heeft, wij hebben de juiste producten voor u. Bezoek onze website en blader door ons assortiment. Als u niet vindt wat u zoekt, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Wat zijn houten gordingen (of dakbalken)?

 

Gordingen zijn horizontale houten balken (of liggers) die lopen tussen de hoofdbalken (of spanten) in een traditionele houtskeletbouw. Zij dienen ter ondersteuning van de dakbedekking, zoals dakpannen of shingles.

Een gording loopt van spant tot spant, of van een spant tot de muur. De onderlinge afstand tussen de gordingen bedraagt tussen de 110 cm en 150 cm.

Bent u van plan een overkapping of schuur op maat te bouwen, dan komen deze houten balken zeker van pas!

Hoe dik moet een gording zijn?

 

Een cruciaal onderdeel is het bepalen van de dikte van de balken.

De dikte van een balk wordt bepaald door de hoeveelheid steun die hij moet bieden. De vuistregel is dat voor elke meter overbrugging 5 cm dikte voor de balk moet worden berekend.

 

 

Vurenhouten gordingen

 

De website van E-woodproducts biedt een verscheidenheid aan vuren houten gordingen.

Gordingen zijn er in verschillende maten. Welke maat u kiest, hangt af van het gewicht dat uw dak kan dragen, of u al dan niet van plan bent zonnepanelen te installeren.

 

Aan welke eisen moeten gordingen voldoen?

 

Gording is een sterk, duurzaam hout dat bestand is tegen de elementen en ervoor zorgt dat uw zonnepanelen jarenlang kunnen blijven staan. Het is belangrijk om een gording te kiezen met de juiste dikte voor uw dak. Hoe dikker hij is, hoe meer gewicht hij kan dragen.