Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 
Alle vragen over Tuinhout
 

U KUNT EENVOUDIG ONLINE EEN BESTELLING PLAATSEN VOOR TUINHOUT


Tuinhout is groot, zwaar en onhandig om mee naar huis te nemen. Bij E-woodproducts kunt u al dat gedoe vermijden door online te bestellen. Kies gewoon wat u nodig hebt op onze site of bel ons voor hulp als dat nodig is - dan vervoeren wij het allemaal netjes naar uw huis!

Druk op één van de categorieën, en je vindt in een mum van tijd wat je nodig hebt.

BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer:+32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


E-woodproducts is al meer dan 10 jaar actief in de houtindustrie en zijn er trots op u een breed assortiment producten van verschillende leveranciers te kunnen aanbieden. Wij kennen al onze partners persoonlijk en daarom kunnen wij u producten van topkwaliteit en een snelle service garanderen.Wat is hardhout?

Wat is Grenen Hout?

Wat is vuren hout?

Wat is Teak Hout?

Wat is Douglas Hout?

Koopadvies Tuinmeubelen


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank of picknicktafel bestellen. Of misschien een tuintafel, bloembak, tuinkast, biertafelset? Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!


THUISBEZORGING IN HÉÉL BELGIË


Wij bezorgen tuinhout in heel België. Van Van Antwerpen tot Brussel en van Gent tot Hasselt, wij leveren hout voor uw tuin waar u het nodig heeft! Of u nu een grote of kleine tuin heeft, wij hebben de juiste producten voor u. Bezoek onze website en blader door ons assortiment. Als u niet vindt wat u zoekt, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Houten geschaafde Regels

 

Als je op zoek bent naar hoogwaardige regels, zoek dan niet verder!

Houten regels, ook wel ribben of deelhout genoemd, worden gebruikt in de bouw.

De regels worden voornamelijk gebruikt voor het maken van wanden en plafonds, alsmede voor het maken van lijsten of raamwerken.Ze zijn meestal gemaakt van grenen of vurenhout en bestaan in verschillende maten. Omdat dit hout droog is, en aldus niet krimpt of uitzet, is het ideaal voor timmerwerk.

Aan de slag gaan met Douglas Houten regels.

 

Douglas is een goed hout om mee te werken, maar er zijn dingen waarmee u rekening moet houden bij de verwerking ervan.

Wij raden aan de gaten voor de schroeven voor te boren of schroeven met een boorpunt te gebruiken.

Wanneer u iets met hout bouwt, gebruik dan scherp gereedschap en zaag in de richting van de nerf. Zorg ervoor dat u ruimte laat voor uitzetting of inkrimping wanneer u stukken aan elkaar zet. Douglas is gemakkelijk te bewerken met een zaag, frees of schaaf.

 

Aan de slag gaan met Vuren Houten regels.

 

Vurenhout is uitstekend geschikt voor gebruik in de bouw. Je kunt er onder andere hekken en luifels mee bouwen, en het is gemakkelijk te zagen, te boren, te schuren en te schroeven.U kunt er ook meubels, boten en andere voorwerpen mee maken. Het is een goede keuze voor beginners die zich willen wagen aan timmer- of houtbewerkingsprojecten.

 

Aan de slag gaan met Grenen Houten regels.

 

Een groot voordeel van grenen hout is dat het gemakkelijk te bewerken is. Je kunt grenenhout gebruiken voor projecten waarbij je moet zagen, vormen en schilderen. Het houdt ook goed verf vast en kan worden gebruikt voor het maken van meubels of andere voorwerpen die een gladde afwerking vereisen. Grenen is een goede keuze voor zowel beginnende als gevorderde houtbewerkers.

 

Tuinhout bij E-woodproducts

 

Tuinhout bij E-woodproducts.be is altijd duurzaam ingekocht en na productie teruggedroogd. Terugdrogen is een behandeling die het hout minder gevoelig maakt voor krimpen en uitzetten en de kans op schimmel op het hout vermindert. Houd er rekening mee dat hout leeft en nog steeds kan uitzetten of krimpen als gevolg van het weer. Bovendien zijn de gecommuniceerde maten de maten van het hout vóór het terugdrogen. Dit betekent dat het hout in veel gevallen iets kleiner is. E-woodproducts.be vermeldt steeds de afmetingen bij benadering van haar tuinhoutproducten op haar website.

Tuinhout is een natuurlijk houtproduct en reageert op veranderingen in levensomstandigheden en temperatuur. Hout bevat, net als alle plantaardig materiaal, hars dat bij warm weer uit de vlammen en knoesten van het hout kan komen. Tuinhout zal na verloop van tijd ook vergrijzen; dit heeft geen invloed op de levensduur van het hout, maar het kan behandeld worden met een Restol Houtolie UV om de kleur zoveel mogelijk te behouden en de levensduur te verlengen.