Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 
Alle vragen over Tuinhout
 

U KUNT EENVOUDIG ONLINE EEN BESTELLING PLAATSEN VOOR TUINHOUT


Tuinhout is groot, zwaar en onhandig om mee naar huis te nemen. Bij E-woodproducts kunt u al dat gedoe vermijden door online te bestellen. Kies gewoon wat u nodig hebt op onze site of bel ons voor hulp als dat nodig is - dan vervoeren wij het allemaal netjes naar uw huis!

Druk op één van de categorieën, en je vindt in een mum van tijd wat je nodig hebt.

BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer:+32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


E-woodproducts is al meer dan 10 jaar actief in de houtindustrie en zijn er trots op u een breed assortiment producten van verschillende leveranciers te kunnen aanbieden. Wij kennen al onze partners persoonlijk en daarom kunnen wij u producten van topkwaliteit en een snelle service garanderen.Wat is hardhout?

Wat is Grenen Hout?

Wat is vuren hout?

Wat is Teak Hout?

Wat is Douglas Hout?

Koopadvies Tuinmeubelen


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank of picknicktafel bestellen. Of misschien een tuintafel, bloembak, tuinkast, biertafelset? Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!


THUISBEZORGING IN HÉÉL BELGIË


Wij bezorgen tuinhout in heel België. Van Van Antwerpen tot Brussel en van Gent tot Hasselt, wij leveren hout voor uw tuin waar u het nodig heeft! Of u nu een grote of kleine tuin heeft, wij hebben de juiste producten voor u. Bezoek onze website en blader door ons assortiment. Als u niet vindt wat u zoekt, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Wat zijn houten schoren?

 

Een schoor is een balk die de stijfheid van een constructie verhoogt door weerstand te bieden aan dwarskrachten. In houtskeletbouw zijn schoren essentieel om gebouwen sterk genoeg te maken om die krachten te weerstaan.

De schoor wordt schuin geplaatst aan de structuur en aan beide zijden bevestigd, wat de stijfheid van het geraamte vergroot. Schoren worden ook vaak verwerkt in muren, waar ze helpen om weerstand te bieden aan laterale krachten zoals wind of aardbevingen.

Schoren dienen ter versteviging van overkappingen, schuren en andere houten constructies.

De decoratieve functie van schoren

 

De decoratieve functie van schoren was tot voor kort een grotendeels over het hoofd gezien aspect van houtbewerking. Schoren maken deel uit van de meeste meubels, en ze worden vaak over het hoofd gezien vanwege de eenvoudige aard van hun ontwerp. Tegenwoordig beginnen echter steeds meer mensen zich te realiseren dat schoren een geweldige manier zijn om wat extra flair aan uw meubels toe te voegen.

De eerste stap bij het versieren van uw schoren is het kiezen van het juiste materiaal. Als je gaat voor iets eenvoudigs en elegants, probeer dan roodhout of mahoniehout te gebruiken voor je schoren. Als je iets helder en kleurrijks wilt, overweeg dan om essen- of berkenhout te gebruiken. Deze materialen geven je een goede basis om mee te werken als het tijd is om ze verder te versieren met verf of beits!

De tweede stap is om te beslissen wat voor soort ontwerp je wilt. Je kunt kiezen voor iets eenvoudigs, zoals een enkele kleur of streep, of helemaal los gaan met een stippenpatroon. Als je je echt avontuurlijk voelt, waarom schilder je je beugel dan niet in de stijl van een beroemde kunstenaar? Er zijn veel manieren om je beugel te versieren; zorg er alleen voor dat je niet te ver gaat!