Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 
Alle vragen over Tuinhout
 

U KUNT EENVOUDIG ONLINE EEN BESTELLING PLAATSEN VOOR TUINHOUT


Tuinhout is groot, zwaar en onhandig om mee naar huis te nemen. Bij E-woodproducts kunt u al dat gedoe vermijden door online te bestellen. Kies gewoon wat u nodig hebt op onze site of bel ons voor hulp als dat nodig is - dan vervoeren wij het allemaal netjes naar uw huis!

Druk op één van de categorieën, en je vindt in een mum van tijd wat je nodig hebt.

BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer:+32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


E-woodproducts is al meer dan 10 jaar actief in de houtindustrie en zijn er trots op u een breed assortiment producten van verschillende leveranciers te kunnen aanbieden. Wij kennen al onze partners persoonlijk en daarom kunnen wij u producten van topkwaliteit en een snelle service garanderen.Wat is hardhout?

Wat is Grenen Hout?

Wat is vuren hout?

Wat is Teak Hout?

Wat is Douglas Hout?

Koopadvies Tuinmeubelen


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank of picknicktafel bestellen. Of misschien een tuintafel, bloembak, tuinkast, biertafelset? Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!


THUISBEZORGING IN HÉÉL BELGIË


Wij bezorgen tuinhout in heel België. Van Van Antwerpen tot Brussel en van Gent tot Hasselt, wij leveren hout voor uw tuin waar u het nodig heeft! Of u nu een grote of kleine tuin heeft, wij hebben de juiste producten voor u. Bezoek onze website en blader door ons assortiment. Als u niet vindt wat u zoekt, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Vierkante houten tuinpalen

 

Vierkante tuinpalen zijn het meest voorkomende type houten palen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en uiterst veelzijdig. U kunt ze voor een aantal verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als staken voor klimplanten of als steunen voor prieeltjes en pergola's.U kunt ze ook gebruiken om een rand te creëren rond uw tuinbedden of andere gebieden. Het beste aan vierkante houten palen is dat ze ongelooflijk gemakkelijk te installeren zijn. Er is geen speciaal gereedschap voor nodig, dus u kunt ze gewoon met de hand in de grond slaan.

Binnen onze categorie vierkante palen kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten en diktes: Douglas, Grenen en Hardhout.

Met welke factoren moet u rekening houden als u een vierkante houten paal koopt?

 

Hoewel vierkante houten palen heel gemakkelijk te installeren zijn, zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden bij het kiezen van de juiste voor uw project.

Het eerste dat u moet overwegen is welke houtsoort u wilt gebruiken. Als u van plan bent ze buiten te gebruiken, dan zou Douglas of Hardhout een goede keuze zijn omdat ze zeer goed bestand zijn tegen rot en bederf.

Het volgende waar u aan moet denken is de dikte van uw paal. Als u van plan om het te gebruiken als een hek post, dan is een dikker een zou het beste zijn, omdat het zal beter houden tegen zware wind en druk. Echter, als je ze gebruikt voor iets anders als een steunbalk of decoratie rond uw tuin dan een dunner een misschien meer geschikt.

Het laatste wat u moet overwegen is de lengte van uw paal. Als u van plan om het te gebruiken voor steunbalken dan een langere zou de voorkeur omdat het beter zal houden tegen zware druk en wind. Gebruikt u ze echter als afrasteringspalen, dan is een kortere misschien geschikter, omdat die gemakkelijker in de grond te slaan is.