Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 
Alle vragen over Tuinhout
 

U KUNT EENVOUDIG ONLINE EEN BESTELLING PLAATSEN VOOR TUINHOUT


Tuinhout is groot, zwaar en onhandig om mee naar huis te nemen. Bij E-woodproducts kunt u al dat gedoe vermijden door online te bestellen. Kies gewoon wat u nodig hebt op onze site of bel ons voor hulp als dat nodig is - dan vervoeren wij het allemaal netjes naar uw huis!

Druk op één van de categorieën, en je vindt in een mum van tijd wat je nodig hebt.

BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer:+32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


E-woodproducts is al meer dan 10 jaar actief in de houtindustrie en zijn er trots op u een breed assortiment producten van verschillende leveranciers te kunnen aanbieden. Wij kennen al onze partners persoonlijk en daarom kunnen wij u producten van topkwaliteit en een snelle service garanderen.Wat is hardhout?

Wat is Grenen Hout?

Wat is vuren hout?

Wat is Teak Hout?

Wat is Douglas Hout?

Koopadvies Tuinmeubelen


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank of picknicktafel bestellen. Of misschien een tuintafel, bloembak, tuinkast, biertafelset? Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!


THUISBEZORGING IN HÉÉL BELGIË


Wij bezorgen tuinhout in heel België. Van Van Antwerpen tot Brussel en van Gent tot Hasselt, wij leveren hout voor uw tuin waar u het nodig heeft! Of u nu een grote of kleine tuin heeft, wij hebben de juiste producten voor u. Bezoek onze website en blader door ons assortiment. Als u niet vindt wat u zoekt, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Blokhutprofiel hout

 

Blokhutprofielen met tand en groef, vervaardigd uit duurzaam hout. Deze profielen zijn perfect voor het bouwen van een nieuw huis of tuinhuisje in uw tuin. Bouw uw eigen schutting of muur met dit profiel en geniet jarenlang van uw constructie! 

Wat is een blokhutprofiel?

 

Een blokhutprofiel is een houten profiel voor een blokhut, dat bestaat uit verschillende houten planken die onder een hoek zijn gezaagd en zodanig aan elkaar zijn bevestigd dat zij een hechte verbinding vormen. Ze worden vaak gebruikt als bekleding aan de buiten- of binnenkant van gebouwen.

Het voordeel van deze profielen is dat zij gemakkelijk te installeren zijn en zowel voor blokhutwanden als voor andere bouwconstructies kunnen worden gebruikt.

 

Wat zijn de voornaamste toepassingen?

 

Blokhutprofielen worden gebruikt bij de bouw van blokhutten en andere houten constructies, zoals schuttingen, schuurwanden of als gesloten wand voor een overkapping. Ze worden ook gebruikt voor buitenbekleding van gebouwen, zoals woonhuizen of commerciële gebouwen. De profielen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren die kunnen worden afgestemd op de behoeften van uw project.

 

Wat is het verschil tussen Dubbel Rabat en Blokhutprofiel?

 

Het belangrijkste verschil tussen blokhutprofiel en dubbele rabatdelen is de vellingkant. Blokhutprofiel heeft bijna geen naden; dubbele rabatdelen hebben een afgeronde naad langs de randen. Daarnaast is blokhutprofiel is aan beide zijden gelijk, terwijl dubbel rabat dat kenmerk niet heeft.

De keuze tussen deze twee planken hangt af van uw persoonlijke smaak, waarvoor u ze wilt gebruiken en uw budget.

 

Foto's van Blokhutprofielen: