Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 
Alle vragen over Tuinhout
 

U KUNT EENVOUDIG ONLINE EEN BESTELLING PLAATSEN VOOR TUINHOUT


Tuinhout is groot, zwaar en onhandig om mee naar huis te nemen. Bij E-woodproducts kunt u al dat gedoe vermijden door online te bestellen. Kies gewoon wat u nodig hebt op onze site of bel ons voor hulp als dat nodig is - dan vervoeren wij het allemaal netjes naar uw huis!

Druk op één van de categorieën, en je vindt in een mum van tijd wat je nodig hebt.

BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer:+32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


E-woodproducts is al meer dan 10 jaar actief in de houtindustrie en zijn er trots op u een breed assortiment producten van verschillende leveranciers te kunnen aanbieden. Wij kennen al onze partners persoonlijk en daarom kunnen wij u producten van topkwaliteit en een snelle service garanderen.Wat is hardhout?

Wat is Grenen Hout?

Wat is vuren hout?

Wat is Teak Hout?

Wat is Douglas Hout?

Koopadvies Tuinmeubelen


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank of picknicktafel bestellen. Of misschien een tuintafel, bloembak, tuinkast, biertafelset? Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!


THUISBEZORGING IN HÉÉL BELGIË


Wij bezorgen tuinhout in heel België. Van Van Antwerpen tot Brussel en van Gent tot Hasselt, wij leveren hout voor uw tuin waar u het nodig heeft! Of u nu een grote of kleine tuin heeft, wij hebben de juiste producten voor u. Bezoek onze website en blader door ons assortiment. Als u niet vindt wat u zoekt, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Houten planken kopen? Hier vind je de beste prijs!

 

Houten planken zijn erg populair op dit moment. In huis én in de tuin. De planken zijn een mooie toevoeging aan je interieur en kunnen ook nog eens functioneel gebruikt worden. Een houten plank heeft vele soorten en maten, waardoor er voor elke ruimte een passende keuze te vinden is. Daarbij zijn ze niet alleen handig om meubels mee te maken, maar ook om je muur of gevel mee af te werken.

Bij ons vindt u de beste houten planken voor elk doel en tegen de beste prijs. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, zoals grenen, vuren, douglas of hardhout.

Houten planken, ter informatie.

 

Hout is natuurlijk en duurzaam!

 

Een houten plank heeft vele voordelen. Hout is natuurlijk en duurzaam! Dit betekent dat je bij het kopen kiest voor een duurzaam product. Aldus kunt u houten tuinhout planken jarenlang gebruiken. Hout is ook een natuurlijk materiaal. Daarom geeft het u een warm en gezellig gevoel in uw huis. Het is niet zomaar een plank, maar een element dat persoonlijkheid toevoegt aan uw interieur.

 

De natuurlijke look van hout in de tuin


Met hout kunt u een warme en uitnodigende omgeving in uw tuin creëren. Het is een van de meest veelzijdige en mooie materialen voor het buitenleven. Of u nu een eenvoudig tuinhuisje wilt maken of iets uitgebreider zoals een boomhut, de natuurlijke uitstraling van hout zal u zeker jarenlang plezier brengen.

Houten planken zijn een geweldige manier om schoonheid en stijl aan uw tuin toe te voegen. Houten planken kunnen in de tuin worden gebruikt om een schommel of een zithoek te maken. U kunt houten planken ook gebruiken om een pad of een schutting te maken.

Aldus zijn houten planken, met hun warme, rustieke uitstraling een prachtige aanwinst voor uw tuin. Ze creëren een geheel nieuwe buitenruimte waarvan u met familie en vrienden kunt genieten. 
 

Het effect van hout op de menselijke ziel
 

Hout heeft een effect op de menselijke ziel.

Zoals we allemaal weten is hout een natuurlijk materiaal dat al duizenden jaren door mensen wordt gebruikt. Geen wonder dat mensen zich tot hout aangetrokken voelen - het heeft een kalmerend effect op onze geest en ons lichaam als we het aanraken! Studies hebben zelfs aangetoond dat tijd buiten doorbrengen in de buurt van bomen het stressniveau verlaagt en de creativiteit verhoogt. Dus als je je op een zomermiddag met vrienden wilt ontspannen, gaat er niets boven zitten onder je favoriete boom met wat limonade (of wat voor drankje dan ook). 

 

Onderhoud


Houten planken zijn op zich een eenvoudig product, maar wat moet je er mee doen? Het is belangrijk om je planken goed te onderhouden. Je kunt ervoor kiezen om het te behandelen met een olie of beits. Behandelingen kunnen tijdrovend zijn, maar ze zijn de moeite waard als u een mooie en duurzame afwerking van uw planken wilt.