Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 
Alle vragen over Tuinhout
 

U KUNT EENVOUDIG ONLINE EEN BESTELLING PLAATSEN VOOR TUINHOUT


Tuinhout is groot, zwaar en onhandig om mee naar huis te nemen. Bij E-woodproducts kunt u al dat gedoe vermijden door online te bestellen. Kies gewoon wat u nodig hebt op onze site of bel ons voor hulp als dat nodig is - dan vervoeren wij het allemaal netjes naar uw huis!

Druk op één van de categorieën, en je vindt in een mum van tijd wat je nodig hebt.

BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer:+32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


E-woodproducts is al meer dan 10 jaar actief in de houtindustrie en zijn er trots op u een breed assortiment producten van verschillende leveranciers te kunnen aanbieden. Wij kennen al onze partners persoonlijk en daarom kunnen wij u producten van topkwaliteit en een snelle service garanderen.Wat is hardhout?

Wat is Grenen Hout?

Wat is vuren hout?

Wat is Teak Hout?

Wat is Douglas Hout?

Koopadvies Tuinmeubelen


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank of picknicktafel bestellen. Of misschien een tuintafel, bloembak, tuinkast, biertafelset? Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!


THUISBEZORGING IN HÉÉL BELGIË


Wij bezorgen tuinhout in heel België. Van Van Antwerpen tot Brussel en van Gent tot Hasselt, wij leveren hout voor uw tuin waar u het nodig heeft! Of u nu een grote of kleine tuin heeft, wij hebben de juiste producten voor u. Bezoek onze website en blader door ons assortiment. Als u niet vindt wat u zoekt, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Rabat Planken

 

Bent u op zoek naar rabatdelen met een mooie landelijke uitstraling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment rabatdelen, zweeds rabat en halfhout rabatdelen. Onze fraaie planken zijn gemaakt van hoogwaardig hout en kunnen worden toegepast in uw tuin. Met onze rabat planken maakt u eenvoudig en snel een schutting, prieel of overkapping in uw tuin.

Wat moet je weten over Rabat Planken?

Een rabatdeel of gevelpaneel is een houten plank die aan de onderkant een groef en aan de bovenkant een geschulpte rand heeft, die ook wel de messing wordt genoemd.

De voordelen van deze panelen zijn:

  1. De planken kunnen worden gebruikt als omheining.

  2. Ze zijn uiterst stevig en geschikt voor gebruik buitenshuis.

  3. Ze geven uw huis een elegante en rustieke uitstraling.

  4. De kieren in de naden hebben een functie: ze laten het water snel weglopen. Dat is een voordeel, want zo ontstaan er geen plassen onder de vloerplanken en kan er geen rot ontstaan. Vloeren met een sponning (groeven langs de randen) zijn dus beter bestand tegen regen dan vloeren van massieve planken.

     

10 Gouden Tips voor het plaatsen van rabatdelen

Heb je de Rabatdelen gekocht, en ben je klaar om aan deze klus te beginnen? Dan moet je beslist ons artikel lezen over hoe je het best Rabatdelen installeert.

 

De Tuinhoutspecialist E-woodproducts

 

Wij zijn een Belgisch bedrijf met wortels in West- en Oost-Vlaanderen. Vanuit Gent, Aalst en Lebbeke verdelen wij tuinhout over het hele land.

Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in de houtindustrie en zijn er trots op u een breed assortiment producten van verschillende leveranciers te kunnen aanbieden. Wij kennen al onze partners persoonlijk en daarom kunnen wij u producten van topkwaliteit en een snelle service garanderen.