Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 
Alle vragen over Tuinhout
 

U KUNT EENVOUDIG ONLINE EEN BESTELLING PLAATSEN VOOR TUINHOUT


Tuinhout is groot, zwaar en onhandig om mee naar huis te nemen. Bij E-woodproducts kunt u al dat gedoe vermijden door online te bestellen. Kies gewoon wat u nodig hebt op onze site of bel ons voor hulp als dat nodig is - dan vervoeren wij het allemaal netjes naar uw huis!

Druk op één van de categorieën, en je vindt in een mum van tijd wat je nodig hebt.

BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer:+32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


E-woodproducts is al meer dan 10 jaar actief in de houtindustrie en zijn er trots op u een breed assortiment producten van verschillende leveranciers te kunnen aanbieden. Wij kennen al onze partners persoonlijk en daarom kunnen wij u producten van topkwaliteit en een snelle service garanderen.Wat is hardhout?

Wat is Grenen Hout?

Wat is vuren hout?

Wat is Teak Hout?

Wat is Douglas Hout?

Koopadvies Tuinmeubelen


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank of picknicktafel bestellen. Of misschien een tuintafel, bloembak, tuinkast, biertafelset? Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!


THUISBEZORGING IN HÉÉL BELGIË


Wij bezorgen tuinhout in heel België. Van Van Antwerpen tot Brussel en van Gent tot Hasselt, wij leveren hout voor uw tuin waar u het nodig heeft! Of u nu een grote of kleine tuin heeft, wij hebben de juiste producten voor u. Bezoek onze website en blader door ons assortiment. Als u niet vindt wat u zoekt, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Terrasplanken in Hout

 

E-woodproducts is gespecialiseerd in terrasplanken. Zowel planken met brede of fijne groeven, als volledig gladde terrasplanken worden door houthandel E-woodproducts aan huis geleverd in heel Vlaanderen en Wallonië. Of u nu een terras heeft gemaakt of meubilair nodig heeft voor een tuinhuisje, met de mooie houten planken van E-woodproducts wordt het een echte gezellige plek om te zitten.

Hoogwaardig en milieuvriendelijk

E-woodproducts heeft maar één doel: de beste kwaliteit bieden tegen een eerlijke prijs. Daarom gebruiken we voor onze terrasplanken alleen hoogwaardig hout, dat volledig vrij is van giftige stoffen.

 

Wat is het beste hout voor een terras?

De keuze van het hout voor een terras is zeer belangrijk. Wanneer u het juiste materiaal zoekt, moet u nagaan hoeveel tijd en geld het zal kosten om uw terras te onderhouden. Het is ook belangrijk om te weten of het hout dat u kiest in de toekomst bestand zal zijn tegen schimmels en zwammen. De beste materialen voor een terras zijn ceder, teak of drukbehandelde grenen planken. Deze houtsoorten zijn gemakkelijk te onderhouden en hebben geen speciale zorg nodig.

 

Houthandel E-woodproducts

We zijn een familiebedrijf in het hart van Vlaanderen dat sinds 2011 actief is. Wij bieden een breed gamma houten planken aan en engageren ons om enkel kwaliteitsproducten aan te bieden tegen een eerlijke prijs. De productie van onze terrasplanken gebeurt volgens de hoogste normen van de Europese wetgeving inzake houthandel.