Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Vlonderplanken

De natuur ruiken, de zomer voelen, lekker buiten zijn. Met houten terrasplanken, dekdelen, composiet dekdelen, vlonderplanken en (reliëf)tegels creëert u uw eigen terras. Elk type heeft zijn eigen uitstraling, veelal in fijn en/of grofprofiel. Ook lenen onze steigerplanken zich prima voor het leggen van een eigentijdse terrasvloer. Naast vlonderplanken van hout bieden wij ook een alternatief: Composiet dekdelen. Deze composiet dekdelen zijn ongelooflijk duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hebben een uniek reliëf. U kunt kiezen uit drie kleuren: antraciet, bruin of grijs.

Wij leveren het tuinhout bij uw thuis of bedrijf. De leveringsprijzen worden getoond tijdens het bestelproces, of vindt u onderaan links in tabelvorm.

 

 

Hoogwaardig en milieuvriendelijk


Onze vlonderplanken zijn gemaakt van hoogwaardige, 100% natuurlijke houtvezels die bestand zijn tegen rot en weersinvloeden. Bovendien zijn onze platen volledig recyclebaar en creëren ze geen afval tijdens de productie.

 

Aanpasbaar aan uw behoeften


We bieden een breed scala aan kleuren, texturen en ontwerpen om uit te kiezen die bij elk huis of buitenruimte passen. U kunt uw terras ook aanpassen met verschillende vormen en diktes, afhankelijk van uw behoeften.