Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Deze Douglas houten bloembakken zullen uw huis of tuin opfleuren

Deze bloembakken in Douglas hout zijn een perfecte aanvulling voor elke tuin of terras en helpen u een stijlvolle buitenruimte te creëren waar u heerlijk kunt genieten van de frisse lucht.

Welke plekken in uw huis of tuin zijn geschikt voor bloembakken?

Ze zijn ideaal voor patio's, balkons en elke ruimte met een muur die iets nodig heeft om het uiterlijk te verlevendigen. U kunt ze ook gebruiken als een op zichzelf staand element in uw tuin of op uw terras.

Wat zijn de voordelen van bloembakken van Douglas hout? Ze zijn gemaakt van massief hout, wat betekent dat ze bestand zijn tegen de elementen. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen die passen bij elke ruimte of inrichtingsstijl.

Wat is Douglas Hout?

Douglas hout is een veel voorkomende houtsoort die afkomstig is van de Douglas spar. Het wordt vaak gebruikt in de bouw omdat het bestand is tegen rot en bederf, waardoor het ideaal is voor buitengebruik.

Dit is te danken aan het hoge harsgehalte, dat het binnendringen van water helpt voorkomen. Douglas hout is ook zeer duurzaam en bestand tegen extreem zware omstandigheden, waardoor het een populaire keuze is voor buitenprojecten.

Hoe kan je bloembakken in Douglas Hout het best onderhouden?

Als u op zoek bent naar een meer natuurlijke uitstraling, kunt u het onbehandelde Douglas hout gebruiken. Dit type hout zal na verloop van tijd verweren en een antieke uitstraling krijgen. Als u uw bloembakken het hele jaar door wilt onderhouden, is het raadzaam ze te behandelen met Restol UV Houtolie.

Restol UV Houtolie is een niet-giftig, biologisch afbreekbaar product op waterbasis dat alle houtsoorten beschermt tegen de schadelijke effecten van UV-stralen. Het product kan op elk buitenoppervlak of meubel worden aangebracht om het te beschermen tegen uitdrogen, barsten en verkleuren als gevolg van blootstelling aan zonlicht.