Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

TEAK Bloembakken

Tegenwoordig zijn onze bloembakken een van de populairste tuinaccessoires. Ze vormen niet alleen een mooie manier om uw bloemen en planten uit te stallen, maar geven ook een grote meerwaarde aan uw huis of tuin. Teakhout is van nature bestand tegen splijten, kromtrekken en schade door insecten, dus het is duurzaam genoeg om jaren mee te gaan in alle weersomstandigheden.

Bloembakken in Teakhout als origineel geschenk.

Bloembakken in teakhout zijn een geweldig geschenk voor elke gelegenheid. Ze zijn de perfecte keuze als je iemand iets leuks en origineels wilt geven, maar ook iets wat hij of zij echt zal gebruiken. Als extra bonus is het een cadeau dat blijft geven - je kunt ze het hele jaar door als decoratie gebruiken en er de volgende zomer weer bloemen in planten!

Als u op zoek bent naar een uniek cadeau voor iemand die van tuinieren of planten houdt, dan zijn bloembakken van teakhout een aanrader. Ze zijn niet alleen mooi; ze zijn ook praktisch, dus uw ontvanger zal er veel gebruik van maken.

De uitstraling:

Plantenbakken van teakhout zijn ontworpen om de natuurlijke schoonheid van uw tuin optimaal te benutten. De tijdloze elegantie van het ontwerp van deze plantenbakken voegt een vleugje luxe toe aan uw huis en laat het zich onderscheiden van andere huizen in de buurt. Teakhout staat bekend om zijn duurzaamheid en vermogen om zware weersomstandigheden te weerstaan, wat betekent dat u vele jaren kunt genieten van deze prachtige plantenbakken.

Van Indonesië naar Lebbeke

Met trots kondigen we onze nieuwe lijn bloembakken aan, gemaakt in Indonesië.

Elk jaar bezoeken we onze fabrieken in Indonesië om te controleren of de arbeidsomstandigheden worden gerespecteerd en of de werknemers eerlijk en waardig worden behandeld. De goederen worden via containers verscheept naar onze magazijnen in Lebbeke, waar ze nogmaals worden gecontroleerd voordat ze naar onze klanten over West-Europa worden verzonden.