Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

TuinbordersTuinborders worden gebruikt in een bloementuin waarbij verschillende niveaus zijn aangebracht. Door de hoogteverschillen van voor naar achteren aan te brengen ontstaat een fraaie gemêleerde bloemenzee. In de natuurlijke omgeving van zo'n bloementuin past bij uitstek een houten borderrol.

Tuin borders bestaan uit ronde palen die in de lengterichting zijn gehalveerd. Met de vlakke zijde naar binnen en de ronde kant naar buiten worden ze met ijzerdraad aan elkaar bevestigd.

In ons leveringsprogramma hebben we borders van geïmpregneerd vurenhout in de hoogtes van 20, 30 en 40 centimeter. De lengte van deze borderrol is 2,5 meter.

Ook leveren wij dergelijke borders in hardhout. Deze zijn wat duurzamer dan de geïmpregneerde vurenhouten borderrollen. Hiervan hebben we twee soorten: 20 cm en 30 cm hoog, terwijl de lengte van de rol 1,8 meter is.


Eenvoudig aan te brengen

De rollen zijn eenvoudig aan te brengen. Nadat u korte paaltjes heeft uitgezet op de plek waar de tuinborder dient te komen graaft u die plek enkele centimeters uit. Daarna plaatst u de borderrol en tikt die eventueel met een rubberen hamer nog wat aan. Vervolgens doet u hetzelfde met de volgende iets hogere rol. Wanneer de rollen van verschillende hoogtes op hun plaats staan vult u de ruimtes tussen de borderrollen met tuinaarde. Dan rest nog het planten of zaaien van de bloemen om enkele maanden later te kunnen genieten van uw fraaie bloementuin.