Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Prieel verlengt het buitenleven

Een priëel is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Of je nu houdt van de barokke charme van de negentiende eeuw of de strakke en post-moderne look, er is een priëel beschikbaar die aan je wensen voldoet. Priëlen zijn niet alleen geweldig om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, maar ze bieden ook bescherming tegen de elementen en maken het mogelijk om langer van de tuin te genieten. Bovendien zijn ze een aanwinst voor elk huis, aangezien ze een mooie aanvulling zijn op het landschap en de waarde van een woning kunnen verhogen. Dus als je op zoek bent naar een manier om je tuin te verfraaien, overweeg dan om een priëel toe te voegen. Het is een investering die zichzelf zal terugbetalen in de vorm van jarenlang genieten van de schoonheid en het comfort van je eigen tuin.

 

Wat is een priëel?


Een priëel is een prachtige aanvulling op elke tuin. Het is een kleine overkapping, vaak van hout of metaal, met open wanden waar je kunt zitten en relaxen in je tuin. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, terwijl je beschermd bent tegen de zon en eventuele regen. Een priëel is ook een goede optie voor mensen die graag buiten eten, omdat het een mooie plek biedt om je terrasmeubels te plaatsen en te beschermen tegen het weer. Als je de ruimte hebt in je tuin, is een priëel een geweldige manier om het genot dat je van je tuin kunt hebben te vergroten en langer te kunnen genieten van het buitenleven.
 

Gebruiksgemak van een priëel


Je kunt zo veel meer met een priëel dan enkel maar wat luieren in je tuinstoel. Een barbecuefeestje kun je toch gewoon door laten gaan wanneer de voorspellers melden dat er een kans is op regen. Gewoon de barbecue onder de overkapping plaatsen. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor een buitenkeuken. Dat ene korte buitje zomerse buitje hoeft dan helemaal niet je culinaire keukenfestijn in de tuin te vergallen.

Ook ’s avonds kan het uitermate knus in de tuin zijn onder je priëel. Zeker wanneer je die voorziet van sfeervolle (led)verlichting. En mocht het een tikkeltje te fris worden, dan steek je de vuurkorf aan. De overkapping zorgt er bovendien voor dat de warmte minder snel wegtrekt. Wanneer je ook nog een ventilatiegat in de overkapping hebt trekt de rook daardoor mooi weg.


Verder is het gewoon fijn een droog stukje tuin te hebben. Kwetsbare planten in potten die je wil beschermen tegen voorspelde zomerse slagregens kun je er onder laten schuilen. Ben je aan het klussen tijdens een regenachtige dag en moet je de zaag- of schuurmachine gebruiken? Dan kun je de workmate onder de overkapping neerzetten en je klus afmaken.