Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Houten tuinstoelen


Welkom bij onze collectie houten tuinstoelen! Of je nu op zoek bent naar een klassieke, moderne of robuuste look, je kunt hier zeker iets vinden dat bij je tuin past. Onze stoelen zijn gemaakt van stevig, duurzaam hout en er zijn verschillende stijlen en kleuren beschikbaar. Met onze houten tuinstoelen kun je comfortabel zitten en genieten van het buitenleven. Onze stoelen bieden je de perfecte plek om te ontspannen, te genieten van de zon, te lezen of een lekker glas wijn te drinken. Bekijk onze collectie en laat je verrassen door onze stijlvolle, comfortabele en betaalbare houten tuinstoelen!

 

Tuinstoel teakbirmingham
Relax stoel miami grenen
Relax bank Parijs grenen
Loveseat hardhout
Hardhouten relax stoel
Hardhouten voetenbank
Loveseat hardhout relax
Teak schommelstoel
Stapelbare stoel Toledo
Alexia stoel
Alexia stoel

€ 299,95

Sardini? plooistoel
Torino plooistoel
Milan Relax Set Antraciet
Milan Relax Set zandkleurig
Adam PP stoel antraciet
Zonnegloed wicker stoel

Houten tuinstoelen, daar denk je aan?

Ben je op zoek naar degelijke tuinstoelen voor buiten?


Het kiezen van de juiste buitenstoelen is op zich al een leuke bezigheid. Tijdens de zoektocht kan je al dagdromen van het heerlijke buitenleven, het getsjilp van de vogels, het waaien van een zwoele lentewind in je gezicht, de verse geur van een pas afgemaaid gazon, de kinderen die op woensdagnamiddag K2 zoekt K3 spelen in hun nieuwe speelhuisje.

Genoeg gedroomd! We dwalen een beetje af. Of toch niet? Nee, helemaal niet: een tuinstoel is op zich geen apart gegeven. Ze hoort in een setting die jij vorm geeft. Welke tuintafel past er best bij de stoelen? En vind je dat deze dan weer past bij de stijl van uw huis, je terras of tuin? Het is inderdaad niet evident om de juiste tuinstoelen te kiezen. Gelukkig kunnen wij daar u mee helpen.

Twee zaken die erg bepalend zijn in uw aankoop is het type materiaal, en welk onderhoud eraan verbonden is.

Buitenstoelen en relaxstoelen in alle soorten materialen


Veel tuinstoelen zijn gemaakt van kunststof. Deze zijn licht, vaak betaalbaar en ook van een goede kwaliteit. Aluminium tuinstoelen zien er dan weer meer trendy uit. Buitenstoelen gemaakt van wicker zitten dan weer comfortabel, en stoelen in hout hebben dan weer een meer landelijkere uitstraling. Het spreekt voor zich dat alle materialen die we gebruiken geschikt zijn voor het buitenleven.

Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en nadelen. U kunt er alles over nalezen in dit artikel.

Bijpassende tuintafels


Bij een tuinstoel hoort een ? tuintafel. Gelukkig ben jij de architect, en bepaal jij welke tafel er bij welke stoelen past. U bent vrij om teak stoelen te combineren met een aluminiumtafel. Het is niet verboden om uw gasten te verwelkomen aan wicker stoelen aan een metalen tafel.

De erg creatievelingen onder jullie, hebben zeker geen moeite om een geschikte tuintafel te vinden bij onze buitenstoelen.

Onderhoud:


Het beschermen van uw tuinmeubelen is een belangrijk onderdeel van het onderhoud ervan. Niet alleen houdt het uw investering veilig en in goede staat, maar het verlengt ook de levensduur van het item. Om te beginnen zijn tuinstoelen duur. Ze zijn een slimme investering die u zo lang mogelijk wilt laten meegaan, dus het gebruik van hoezen is één manier om ervoor te zorgen dat dat gebeurt. Bovendien kunt u door uw tuinstoel te beschermen met een hoes onnodige schade door het weer of andere factoren voorkomen. Bijvoorbeeld: Als de regen op een onbedekte stoel valt en na verloop van tijd roest of rot veroorzaakt, is deze schade onomkeerbaar en kostbaar om te repareren of te vervangen. Het gebruik van een hoes houdt elementen zoals regen weg van het oppervlak van uw bank, zodat hij er nog jaren goed blijft uitzien!

Tuinstoelen worden het grootste deel van het jaar blootgesteld aan de elementen. Het is dus raadzaam om uw tuinstoel in de winter op een droge plaats op te bergen. Als u een tuinstoel opslaat, moet u hem binnen zetten of in een schuur met een betonnen vloer en er dan plasticfolie overheen doen om hem te beschermen tegen vocht en knaagdieren.

Ga over tot koopactie!


Neem je graag de koe bij hoorns, en hou je graag van actie? Dan is dit de plaats en het moment om over te gaan tot de aankoop van uw buitenstoelen of relaxstoelen. We begrijpen dat u heel enthousiast bent en meteen wil overgaan tot de beste aankoop van uw leven. Toch willen we u hier nog even onderbreken, en u erop wijzen dat onze mensen op de klantendienst graag te woord staan op al uw vragen. Alhoewel de tuinstoelen vier poten hebben, lopen ze niet meteen weg ?

Het bestelproces is vrij eenvoudig. U kunt uw bestelling online of telefonisch plaatsen. Ons team van experts zal u helpen de perfecte stoel voor uw tuin te vinden, en we geven u ook advies over hoe u hem moet onderhouden.

Onze leveringsservice wordt gegarandeerd door onze uitstekende reputatie. Wij willen ervoor zorgen dat u uw stoel op het afgesproken tijdstip en in perfecte staat ontvangt.

Na de levering zal ons team het product uitpakken en indien nodig voor u monteren. We geven u ook enkele tips voor het onderhoud van uw nieuwe houten tuinstoel, zodat hij er jarenlang mooi uit blijft zien!