Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Tuinstoelen in aluminium

Wil je de beste aluminium tuinstoelen in handen krijgen? We hebben een breed scala aan ontwerpen en stijlen om uit te kiezen!

Een tuinstoel is een onmisbaar meubelstuk voor elke buitenruimte. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een glas wijn na een lange dag, of om een boek te lezen terwijl u in de zon ligt.

Aluminium tuinstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen. Ze zijn duurzaam, lichtgewicht en gemakkelijk op te bergen als ze niet worden gebruikt. Aluminium stoelen zijn perfect voor buitenruimtes omdat ze bestand zijn tegen zware omstandigheden zoals regen en sneeuw zonder te roesten of te corroderen.

Alexia stoel
Alexia stoel

€ 299,95

Torino plooistoel
Juventus stapelstoel
Solero stapelbare stoel
Jasper stoel anthracite

Stevige en duurzame stoelen


Onze tuinstoelen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn lichtgewicht, stevig en zeer duurzaam. Ze zijn perfect voor gebruik binnen of buiten.

Flexibele zitoplossingen


We hebben verschillende opties voor zitoplossingen, waaronder terrasstoelen, eetkamerstoelen en banken die in elke ruimte passen. Bovendien worden al onze tuinstoelen geleverd met twee jaar garantie.

Ontvang vandaag nog gratis verzending!


Verzending is gratis wanneer uw aankoop meer dan 200 Euro bedraagt.