Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Beste Teak tuinstoelen om te kopen


Met een opvallende teakhouten afwerking en een strak design zijn onze tuinstoelen de perfecte zitoplossing. De zachte zitting en rugleuning bieden een comfortabele plek om te ontspannen aan het eind van een lange dag of om samen te komen met vrienden. Gemaakt van duurzaam en weerbestendig teakhout, zijn deze stoelen gebouwd om jaren mee te gaan.

Tuinstoel teakbirmingham
Stapelbare stoel Toledo
Stoel Granada met kussen

Gefabriceerd in Indonesië.

Onze teakhouten tuinstoelen zijn van wereldklasse. Ze worden gemaakt in Indonesië en zijn speciaal ontworpen om het tropische klimaat te weerstaan en generaties lang mee te gaan. Wij vinden het belangrijk dat onze producten er niet alleen goed uitzien, maar ook op verantwoorde wijze worden vervaardigd door bekwame ambachtslieden en bijdragen aan een betere samenleving."

Teakhouten tuinstoelen zijn gemaakt van gedroogd teakhout, dat in plantages wordt gekweekt. Het hout is behandeld met een waterafstotende finish om het te beschermen tegen vocht en andere elementen.

Bijhorende tuintafels in teak

We weten dat u op zoek bent naar de beste teakhouten tuinstoelen, maar wist u dat we ook bijpassende tuintafels in teakhout hebben? Deze tafels zijn gemaakt van hetzelfde hoogwaardige materiaal als onze stoelen en zullen zeker wat extra stijl toevoegen aan uw terras of veranda.

Als u op zoek bent naar de perfecte plek om te ontspannen met een boek op een zomeravond, of als u vrienden wilt vermaken terwijl ze genieten van een heerlijk diner, zijn deze prachtige tafels precies wat u nodig hebt!

Uitzonderlijke klantenservice

Wij bij E-woodproducts zijn toegewijd aan het leveren van de beste klantenservice in de regio. Wij weten dat het voor u belangrijk is om vertrouwen te hebben in uw zakenpartner, en wij streven ernaar om elke interactie met ons positief te laten verlopen.

Onze werknemers zijn getraind op onze waarden, die omvatten:

  • eerlijk en transparant zijn tegenover onze klanten: een goede buur te zijn door een goede burger te zijn in de gemeenschappen die wij dienen; en samen te werken om onze doelstellingen te bereiken.

  • pro-actief zijn in het oplossen van problemen voordat ze problemen worden

  • Bieden van oplossingen waar mogelijk

Montage mogelijkheden:

Als u wilt weten hoe u een teakhouten tuinstoel monteert, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden twee opties voor montage: bij u thuis of op locatie. Als u kiest voor in-home, komen wij bij u thuis en zetten de stoel voor u klaar. Dit is geweldig omdat u dan niet hoeft op te ruimen na de montage, maar het betekent ook dat we wat ruimte in uw huis nodig hebben om ervoor te zorgen dat de stoel goed in elkaar gezet kan worden.

Als deze optie voor u niet werkt, kunnen we de stoelen ook in ons magazijn in elkaar zetten en ze rechtstreeks bij u thuis afleveren. Deze optie is handiger als u thuis geen ruimte voor ons heeft, maar het betekent wel dat u de verpakking moet opruimen als we weggaan en de beschermhoes rond uw nieuwe teakhouten tuinstoel moet verwijderen voordat hij wordt opgeborgen tot het tuinseizoen van volgend jaar aanbreekt!