Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Tuintafels aluminium

Tuintafel aluminium: De voordelen van aluminium tuintafels zijn niet min. Ze zijn dan ook hevige concurrenten van tafels gemaakt uit andere materiaalsoorten zoals hout of metaal. Wat zijn nu de troeven van aluminium tafels? U kunt ze gemakkelijk met 2 personen verplaatsen. Ze zijn roestvrij, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze kunnen het hele jaar door lekker in uw tuin blijven staan. Ideaal! Wij vinden ze ook héél mooi qua design en vormen uiteraard ook een ideale plaats om gezellig te tafelen met vrienden en familie.
.
E-woodproducts is sinds 2011 een leverancier van tuintafels aan huis. Wij maken met u persoonlijk een leveringsafspraak. De eventueel bijbestelde tuinstoelen krijgen ook een veilig plaatsje in onze bestelbusjes. Wilt u de details nalezen van de onderstaande producten, dan kunt u simpelweg op de foto klikken. Als er iets niet duidelijk is, dan staan onze medewerkers u graag te woord.
.
.

Tuintafels aluminium - de beste vriend van terrasmeubilair


Aluminium tuintafels zijn de beste terrasmeubelen voor mensen die tijd en geld willen besparen. Als u op zoek bent naar een nieuwe tafel maar er niet te veel aan wilt uitgeven, is een aluminium model perfect!

Het vinden van het juiste type terrasmeubilair - een die zowel stijlvol en betaalbaar, maar toch functioneel is - kan een uitdaging zijn.

Aluminium tafels zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en afwerkingen die kunnen worden gemengd en afgestemd op uw stijl. Deze tafels zullen niet roesten of corroderen na verloop van tijd, dus ze zullen langer meegaan dan andere soorten metalen tuinmeubelen.

Ze kunnen eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd, wat betekent dat u ze probleemloos in een kast of garage kunt opbergen.

Deze tafel kan op verschillende manieren worden gebruikt. Als salontafel, picknicktafel of extra zitplaats voor gasten, het is een van de meest veelzijdige meubelstukken die u in uw tuin of patio kunt hebben.

 

Wat zijn de voordelen van aluminium?


Aluminium is een betaalbaar, lichtgewicht en duurzaam materiaal dat voor verschillende projecten kan worden gebruikt.

De sterkte van het materiaal, de duurzaamheid en de verscheidenheid aan afwerkingen maken het tot een perfecte keuze voor tuintafels.

 

Wat is een keramisch tafelblad?

 

Keramische tafelbladen worden vaak gebruikt in tuin- en eetkamertafels. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, duurzaam, en komen in een grote verscheidenheid van kleuren en stijlen.

Ze zijn gemaakt van klei die op hoge temperaturen is gebakken. Dit geeft ze hun glanzende uiterlijk en maakt ze bestand tegen krassen en vlekken. De kleur is een deel van het materiaal zelf, dus het zal niet vervagen of krassen na verloop van tijd - dus u kunt er zeker van zijn dat uw nieuwe keramische tafelblad er zo goed als nieuw uit zal zien voor de komende jaren!

 

Hoe houd ik mijn keramische tafelblad mooi?

 

De meeste vlekken kunnen worden verwijderd door de stof in lauw water te wassen, maar kalkvlekken moeten worden behandeld met een oplossing van natuurazijn. Gebruik nooit schuurmiddelen zoals schuurpapier of agressieve chemicaliën op uw stoffen.

Gebruik ook geen hogedrukreiniger! Hiermee kunt u de coatinglaag verwijderen. Als u wilt dat uw keramische tafelblad er mooi blijft uitzien, is het belangrijk dat u er geen hete voorwerpen op plaatst. Dit geldt ook voor kopjes koffie en kommen soep. Het betekent ook dat u kinderen niet met kleurpotloden of stiften op uw tafel moet laten spelen.


Bijhorende tuinstoelen


Zoals u wellicht weet, bieden wij een bijpassende set aluminium tuinstoelen aan.

Onze bijpassende tuinstoelen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en zeer duurzaam door hun sterke constructie. Ze kunnen zowel buiten als binnen worden gebruikt en zijn geschikt voor zowel thuis als in een commerciële omgeving.

Als u op zoek bent naar nieuw meubilair voor uw buitenruimte of als u iets stijlvols maar praktisch nodig hebt voor uw terras of restaurant, dan zijn deze bijpassende tuinstoelen misschien precies wat u zoekt!