Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Tuintafel aluminium

Tuintafel aluminium: De voordelen van aluminium tuintafels zijn niet min. Ze zijn dan ook hevige concurrenten van tafels gemaakt uit andere materiaalsoorten zoals hout of metaal. Wat zijn nu de troeven van aluminium tafels? U kunt ze gemakkelijk met 2 personen verplaatsen. Ze zijn roestvrij, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze kunnen het hele jaar door lekker in uw tuin blijven staan. Ideaal! Wij vinden ze ook héél mooi qua design en vormen uiteraard ook een ideale plaats om gezellig te tafelen met vrienden en familie.
 
E-woodproducts is sinds 2011 een leverancier van tuintafels aan huis. Wij maken met u persoonlijk een leveringsafspraak. De eventueel bijbestelde tuinstoelen krijgen ook een veilig plaatsje in onze bestelbusjes. Wilt u de details nalezen van de onderstaande producten, dan kunt u simpelweg op de foto klikken. Als er iets niet duidelijk is, dan staan onze medewerkers u graag te woord.
.
.

Wat zijn de voordelen van aluminium?


Aluminium is een betaalbaar, lichtgewicht en duurzaam materiaal dat voor verschillende projecten kan worden gebruikt. Het heeft ook een breed scala aan toepassingen die niet beperkt zijn tot de bouw. Kijk maar naar hoe dit wonderbaarlijk materiaal tot zijn recht komt wat betref tuintafels!

Een aluminium tafel is perfect voor mensen die een esthetisch design willen dat ook functioneel is. Het is lichtgewicht, duurzaam en heeft een strakke uitstraling. Aluminium tafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen die kunnen worden gemengd en aangepast aan uw stijl.
 

Aluminium tuintafel - de beste vriend van een terrasmeubilair om tijd en geld te besparenAlu tuintafels zijn de beste terrasmeubels voor mensen die tijd en geld willen besparen. Ze kunnen eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd, wat betekent dat u ze probleemloos in een kast of garage kunt opbergen.

Er zijn veel toepassingen van dit type tuintafels. Het is een van de meest veelzijdige tuinmeubels die je in je tuin of terras kunt gebruiken. Je kunt hem gebruiken als salontafel, picknicktafel of als extra zitplaats als je gasten hebt.

Deze aluminium tuintafels zijn er in verschillende soorten en maten, dus er is er een die perfect aansluit bij jouw wensen!
.
.