Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Decoratietafels, statafels, bijzettafels en werkbanken.

.

Decoratietafels:


Een tafel is nooit zomaar een tafel... het is een amusementsstuk, een gespreksonderwerp en vaak een middelpunt in de kamer die het inneemt. Nu kan dit entertainmentstuk veranderen in een exclusieve decoratie waarmee u kunt pronken als gasten komen eten of om indruk te maken op uw baas tijdens uw werkgesprek.
.

Statafels:


Statafels zijn perfect voor wanneer je een etentje geeft of gewoon chique wilt verschijnen in je woonkamer. Met zijn strakke design is het een onmisbaar meubelstuk voor elke decoratiestijl.
.

Bijzettafels:


Ee bijzettafel is de perfecte aanvulling op het buitenterras of veranda van elk huis. Zet de tafel eenvoudig overal neer waar je wilt dat de zon op je planten schijnt! 
.

Tuinwerkbanken:


Ziet je tuin er de laatste tijd een beetje saai uit? Misschien wil je een paar planten of bloemen plaatsen om te proberen de ruimte er levendiger uit te laten zien. Een werkbank is een efficiënte manier om meer groen toe te voegen, maar is ook een handige plek om gereedschap op te zetten dat je later misschien nodig hebt.

.

Unieke tuinmeubelen voor uw buitenruimtes


De tuinmeubelmarkt heeft de afgelopen jaren veel veranderingen ondergaan. De introductie van nieuwe en unieke ontwerpen hebben het voor u gemakkelijker gemaakt om uw buitenruimtes in te richten.

Tafels zijn de belangrijkste meubels in huis en tuin. Ze worden voor alles gebruikt, van eten tot werken en zelfs als decoratiestuk.

Je hebt ze in verschillende soorten en maten. Ze kunnen worden gemaakt van hout, metaal, glas of elk ander materiaal dat duurzaam is en geschikt is voor uw huis. De tafel kan ook verschillende hoogtes en breedtes hebben, afhankelijk van uw behoeften.
.
  • Decoratietafels zijn een geweldige optie voor elke kamer in huis. Ze voegen een opvallende stijl toe en kunnen worden gebruikt om een centraal punt of achtergrond voor uw woonruimte te creëren.
  • Statafels zijn ideaal voor wanneer je een grote leefruimte hebt en meerdere personen nodig hebt. Deze tafels kunnen ook gebruikt worden als alternatief voor salontafels omdat ze dezelfde functie hebben en veel functioneler zijn.
  • Bijzettafels zijn perfect voor kleinere ruimtes zoals gangen, slaapkamers of badkamers. Ze bieden een plek om je sleutels, telefoon, bril of andere kleine spullen die je nodig hebt binnen handbereik te leggen.
  • Tuinwerkbanken zijn dan weer handig voor het schikken van plantenbakken, groenten en bloemen. Als je aan het tuinieren bent, kan het moeilijk zijn om een werkplek te vinden. Een tuinwerkbank is de perfecte oplossing. Deze banken worden meestal gebruikt voor het schikken van bloemen en planten, maar ze kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals het plaatsen allerlei spullen zoals bijvoorbeeld keukengerei.


''
.
.