Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Bierset of plooitafels online kopen

Als u op zoek bent naar een gemakkelijke, compacte en stevige manier om te genieten van uw favoriete pint samen met vrienden, zoek dan niet verder dan onze opvouwbare biertafelsets!

Deze opvouwbare biersets zijn ideale oplossingen voor alle publieke buiten activiteiten en grote privé tuinfeesten.

Ze kunnen worden opgevouwen en opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt en laten zich gemakkelijk transporteren dankzij de erbij horende transportkar.

Opvouwbare biertafelsets zijn er in veel verschillende maten en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Ze zijn uiterst gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

 

Maak je volgende feestje compleet met onze mooie en duurzame bierset.

Geeft u veel feestjes bij u thuis of bent u actief in een jeugdbeweging of buurtcomité?

Inklapbare biertafels zijn een uitstekende oplossing voor elk soort feest of bijeenkomst. Ze zijn gemakkelijk op te bergen en te vervoeren, dus perfect voor wie snel moet opbouwen en afbreken. Ze hebben een aantal voordelen die ze geweldig maken voor elke gelegenheid:

- Ze zijn licht en gemakkelijk mee te nemen.

- Ze zijn duurzaam genoeg om zelfs de meest onstuimige menigte te weerstaan.

- Ze zijn gemakkelijk schoon te maken

 

Hoe krijgt u de beste kwaliteit biertafel

Een bierset is een geweldige basis voor elk feest.

Onze biersets zijn gemaakt van vuren hout en hebben een mooie afwerking. De poten zijn met schroeven aan de tafel bevestigd, dus het is gemakkelijk om ze te verwijderen en schoon te maken of te vervangen indien nodig.

Deze tafel is geweldig voor feestjes omdat hij gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Het hout is dubbel gelakt, zodat het goed beschermd is tegen de elementen. Als u deze tafel in zijn oorspronkelijke staat wilt houden, raden wij u aan deze tafels niet buiten in weer en wind te laten staan. In deze omstandigheden kan het houten tafelblad gaan verweren en na verloop van tijd kunnen ook de poten gaan roesten.

KING biertafelset: kwaliteit en duurzaamheid!

Als je op zoek bent naar een bierset dat gemaakt is van hoogwaardige materialen en jarenlang meegaat, dan is het King bierset hetgeen wat je nodig hebt.

Deze set is gemaakt van vurenhout, dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor het maken van meubels en muziekinstrumenten. Vurenhout is zeer duurzaam en bestand tegen rotting of schade door water of insecten. In feite is vurenhout een van de meest gebruikte houtsoorten ter wereld.

Het King bier set is ontworpen als een eerbetoon aan dit prachtige materiaal, en we hopen dat u er vele jaren plezier van zult hebben!

Vurenhout is gemakkelijk te verzorgen en vereist geen speciale aandacht.

Vurenhout is een onderhoudsarm hout dat geen speciale aandacht nodig heeft. Het is bestand tegen vele plagen en ziekten, waardoor het een uitstekende keuze is voor buitenmeubilair.

Vurenhout wordt al honderden jaren in Europa gebruikt, maar werd meer dan 200 jaar geleden door ontdekkingsreizigers in Noord-Amerika geïntroduceerd. Tegenwoordig is Vurenhout een van de meest gebruikte houtsoorten in Europa en de VS, vooral voor het gebruik van buitenmeubilair en terrassen.

Vurenhout groeit in heel Noord-Amerika, maar ook in delen van Europa en Azië. Het hout komt in veel verschillende vormen voor - van dunne stroken tot dikke planken - en heeft verschillende toepassingen, afhankelijk van zijn vorm en textuur.

Onze biersets:

We hebben verschillende biersets die we u graag laten zien:

De bierbanken van 220 en 110 cm zijn eveneens verkrijgbaar met rugleuningen, om lange avonden nog comfortabeler te maken.

Montage:

Het is echt eenvoudig.

Onze KING biersets zijn erg gebruiksvriendelijk en hoeven helemaal niet gemonteerd te worden. U kunt dit product eenvoudig openklappen en neerzetten.

Online bierset bestellen

Bestel uw bierpakket online. Betaal met een kredietkaart of bankoverschrijving en wij laten het u zo snel mogelijk leveren.

E-woodproducts levert de bierset direct bij u af.

Wij garanderen u een geweldige ervaring! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uur voor aankomst op.

Bij E-woodproducts zijn onze verzendkosten maximaal 10 euro, ongeacht hoeveel goederen u koopt - dus hoe meer artikelen in uw winkelwagen, hoe goedkoper het voor ons is om ze te leveren! Vanaf 200 euro is de levering gratis.

Hebt uw vragen?

Voor meer informatie over een tuinbank uit ons assortiment of om een van onze producten te bespreken, kunt u contact met ons opnemen op +32 484 13 78 50.