Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Metalen tuintafels

Metalen tuintafels zijn momenteel helemaal in de trend. Deze tafels zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en onderhoudsarm. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal of aluminium en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren. Deze tafels zijn perfect voor elke tuinstijl, van modern tot landelijk. Door hun sterkte en duurzaamheid zijn deze tafels geschikt voor elk weertype. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te maken en zijn ze bestand tegen roest en verkleuring. Kortom, een metalen tuintafel is een slimme keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en praktische tafel voor in de tuin.

 

Welke soorten metalen zijn geschikt voor tuintafels?


Er zijn verschillende soorten metalen die geschikt zijn voor tuintafels, zoals staal en aluminium. Staal is sterk en duurzaam, maar kan roesten als het niet goed wordt onderhouden. Aluminium is licht, roestvrij en onderhoudsarm, maar kan minder sterk zijn dan staal.
 

Hoe kan ik mijn metalen tuintafel onderhouden?


Om de levensduur van je metalen tuintafel te verlengen, is het belangrijk om hem schoon te houden en te beschermen tegen weersinvloeden. Reinig de tafel regelmatig met een mild sopje en een zachte doek. Als de tafel niet in gebruik is, kan je hem beschermen met een afdekhoes of opbergen in een schuur of garage.
 

Zijn metalen tuintafels geschikt voor buitengebruik in alle weersomstandigheden?Metalen tuintafels zijn geschikt voor buitengebruik in alle weersomstandigheden. Ze zijn bestand tegen regen, zon, wind en sneeuw. Als je zeker wilt zijn dat de tafel lang meegaat, is het wel aan te raden om hem af te dekken of op te bergen als je hem niet gebruikt.


 


.
.