Stalen picknicktafels met een houten Douglas tafelblad en zitvlakken

Al onze picknicktafels hebben een stevige constructie, schroeven van hoge kwaliteit en zijn gemaakt door vakkundige timmerlieden. Met deze combinatie koopt u een stevige metalen picknicktafel met een houten tafelblad en zitgedeeltes. Hier zult u jarenlang plezier van hebben. Alle tafels zijn handgemaakt, kunnen op maat gemaakt worden en hebben een kleur of speciale houtbehandeling. Bepaal zelf hoe uw nieuwe picknicktafel eruit komt te zien en wij maken hem!

Zocht je een ander soort picknicktafel? Kijk dan eens bij de houten KING en ROYAL KING picknicktafels, de hardhouten picknickbanken, of de aluminium picknicktafels.
.

Ons aanbod

 

Wij bieden een verscheidenheid aan houten picknicktafels. Alle modellen zijn gemaakt van zwart gebeitste en gepoedercoate ijzeren frames, met geschaafde douglas balken als afwerking. De tafels kunnen in 8 verschillende uitvoeringen worden besteld:
 

Model A

 

Model A wordt gekenmerkt door het frame in de vorm van een A. Het omvat een bladhoogte (of breedte) van 75 cm, een bladspreiding van 215 cm breed en dik extra sterk hout.
 

Model T

 

Het Model T wordt gekenmerkt door zijn frame in de vorm van een T, met een zithoogte van 45 cm, een bladhoogte van 75 cm en een totale breedte van 170 cm. De houtdikte meet 5 cm.
 

Model F

 

Model F picknicktafels worden gekenmerkt door de aanwezigheid van rugleuningen. Het frame van Model F is identiek aan dat van Model T; ook alle maten zijn voor beide modellen gelijk. Alleen de breedte - 203 cm voor model F en 170 cm voor model T - is verschillend.
 

Onze andere modellen: V, W, X, H en U

 

Er zijn zes modellen: V, W, X, H en U. Elk van hun afmetingen is als volgt: zithoogte 45 cm; bladbreedte 84 cm; zitbreedte 32 cm; totale breedte 203 cm (de totale lengte wanneer beide bladen geopend zijn). De dikte van elke poot/arm is 5 centimeter.

U kunt de picknicktafel in verschillende lengtes kopen, maar de breedte van elk tafelblad is vast. Dit geldt voor alle modellen.

Elk van deze modellen heeft een verschillend gevormd frame, waaraan het model zijn naam ontleent. U kunt meer te weten komen over het volledige gamma modellen door onze volledige catalogus te bekijken. Alle specificaties zijn opgenomen, zodat u precies weet wat u krijgt.

 

Douglas houten tuintafels

 

Wij maken een verscheidenheid aan Douglas picknicktafels van douglashout van hoge kwaliteit, ook wel Larix genoemd. De bomen voor onze producten komen rechtstreeks van de houthandel die ze zaagt en verwerkt tot bruikbare balken;

Douglas hout is een van de duurzaamste naaldhoutsoorten in Europa en heeft een prachtige structuur en kleur. Het hout is geschikt voor vele toepassingen en valt in duurzaamheidsklasse III. Een onbehandelde picknicktafel van douglasspar heeft een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en wordt steeds harder na uitdroging.

 

Wat is de verzendtijd?

 

U wordt binnen 2 weken gecontacteerd voor een leveringsdatum en -tijd, maar dit kan ook vroeger zijn! De verwachte levertijd voor elk model is één tot drie weken, dus houd daar rekening mee als u grote aantallen bestelt.

Wij hebben niet altijd al onze producten op voorraad. U heeft de mogelijkheid om het product thuisbezorgd te krijgen of zelf af te halen in onze winkel, waar een E-woodproducts monteur het zal monteren indien gewenst tijdens het afrekenen.