Picknicktafels in hardhout

Wanneer u een picknick organiseert, wilt u ervoor zorgen dat uw gasten comfortabel zitten.

Daarom bieden wij onze hardhouten picknicktafels aan. Ze zijn stevig en duurzaam, zodat ze bestand zijn tegen de elementen en het hele jaar door gebruikt kunnen worden. En ze zijn gemaakt van 100% hardhout!

Onze hardhouten picknicktafels zijn er in verschillende maten en stijlen, dus er is iets voor elke behoefte: of u nu iets kleins zoekt voor vier personen, of iets dat groot genoeg is voor al uw gasten. Welke maat of vorm van tafel u ook kiest, ze hebben allemaal dezelfde duurzaamheid en betrouwbaarheid als onze houten producten.

Neem dus geen genoegen met plastic als er betere opties zijn! Kies vandaag nog voor een van onze hardhouten picknicktafels! Geen interesse in hardhout? Kijk dan even naar de vuren hout KING, ROYAL KING, aluminium picknicktafels, of Douglas picknicktafels met een metalen onderstel.

.

Het keurmerk Indonesian Legal Wood

 

Alle hardhouten picknicktafels van E-woodproducts die uit Indonesië worden geïmporteerd hebben het SVLK/V-Legal certificaat, dat voldoet aan de nieuwste regels die sinds maart 2013 van kracht zijn.

Als reactie op de steeds strengere wetgeving tegen illegaal hout op belangrijke markten, waaronder de komende EU-verordening, heeft Indonesië een nieuwe wet aangenomen, PSMB genaamd, die het BRIK-systeem vervangt.

Om te voldoen aan de SVLK/V-Legal-certificering worden de containers vóór het vertrek door de overheidsinstantie Sucofindo geïnspecteerd.

 

Wie zijn we?

 

E-woodproducts is een familiebedrijf gevestigd in België. Wij zijn toegewijd aan kwaliteit en duurzaamheid en zijn trots op onze reputatie als een van de toonaangevende leveranciers van hoogwaardige houtproducten in Azië.

 

Contacteer ons

 

Als u vragen heeft over onze producten of het certificeringsproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!