ROYAL KING Picknicktafel (45mm plankdikte!)

De ROYAL KING picknicktafel is uniek door zijn ongeziene plankdikte van 45 mm, die vaak 10mm dikker is dan die van andere verkopers. Deze tafel is behandeld tegen vocht, schimmels en insecten en garandeert zo een lange duurzaamheid. Bovendien zijn zowel het tafelblad als de zitvlakken degelijk afgewerkt met afgeronde, veilige hoeken. De meeste modellen zijn ook voorzien van een parasolgat. Deze picknicktafel is ook FSC-gecertificeerd met SCS-COC-005219-PA label.
.

Waarom kiezen voor een tafel met zo'n plankdikte?


Er zijn meerdere redenen waarom klanten zouden moeten kiezen voor een picknicktafel met een dikkere plankdikte zoals die van de ROYAL KING.

Ten eerste biedt een dikkere plankdikte meer stevigheid en duurzaamheid aan de tafel. Dit betekent dat de tafel minder snel zal vervormen of beschadigen, zelfs onder zware belasting of bij slecht weer.

Ten tweede, een dikkere plankdikte kan ook bijdragen aan de esthetische waarde van de tafel, omdat het een robuustere en meer solide uitstraling geeft.
Ten derde, omdat deze tafel behandeld is tegen vocht, schimmels en insecten, is het minder vatbaar voor rotting en verval, dit kan het gebruiksduur aanzienlijk verlengen.
 
Kortom, een picknicktafel met een dikkere plankdikte zoals die van de ROYAL KING biedt meer stevigheid, duurzaamheid, esthetische waarde en minder onderhoud. Dit maakt het een uitstekende keuze voor iemand die op zoek is naar een kwalitatief hoogstaande en duurzame picknicktafel.
 

Extra comfort en stijl met 3 planken rugleuningen


De ROYAL KING picknicktafel biedt niet alleen een ongeziene plankdikte van 45 mm, maar ook de mogelijkheid om de tafel uit te breiden met 1 of 2 rugleuningen met 3 planken om op te rusten. Dit maakt de tafel niet alleen aantrekkelijker om te zien, maar ook comfortabeler voor degenen die erop zitten. Dit onderscheidt de ROYAL KING picknicktafel van de concurrentie, die vaak rugleuningen heeft met slechts 2 planken.
 
Kortom, de ROYAL KING picknicktafel biedt extra comfort en stijl voor degenen die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogstaande picknicktafel.

 

Duurzaam en massief vuren hout onder druk geïmpregneerd"De ROYAL KING picknicktafel is gemaakt van massief vuren hout, dat onder druk is geïmpregneerd. Dit betekent dat het hout behandeld is tegen vocht, schimmels en insecten, waardoor de tafel een langere levensduur heeft. Daarnaast is vuren hout ook een duurzame keuze omdat het een snel groeiende soort is, wat betekent dat het snel kan worden vervangen als het wordt gekapt. Bovendien is deze tafel ook FSC-gecertificeerd met SCS-COC-005219-PA label, wat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.
 

Kortom, de ROYAL KING picknicktafel is zowel duurzaam als massief, waardoor het een goede keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogstaande en milieuvriendelijke picknicktafel.

 

Extra bescherming met RESTOL houtoliebehandelingDe ROYAL KING picknicktafel is al behandeld tegen vocht, schimmels en insecten, maar om de levensduur van de tafel te verlengen en de schoonheid van het hout te behouden, raden we aan om de tafel regelmatig te behandelen met houtolie van het merk RESTOL. Een keer per jaar behandelen is aangewezen. Dit zal het hout beschermen tegen weersinvloeden en zal zorgen voor een verlenging van de levensduur van de tafel. Het zal ook de natuurlijke kleur van het hout accentueren en beschermen. Bovendien zal het ook een antislip werking hebben.

 
Kortom, door de ROYAL KING picknicktafel te behandelen met RESTOL houtolie, kunt u ervoor zorgen dat de tafel langer meegaat en er mooi uitziet, terwijl u ook de veiligheid verhoogt.
 

De ROYAL KING picknicktafel: verhoogt comfort met waterdichte zitkussens


De ROYAL KING picknicktafel kan worden aangevuld met 6 waterdichte zitkussens speciaal ontwikkeld voor deze tafel. Elk kussen is 96 cm en beschikbaar in leuke kleuren. Het materiaal is speciaal ontwikkeld met een Tevlon finish, wat betekent dat het waterafstotend is en gemakkelijk schoon te houden. Dit maakt de kussens perfect voor gebruik buitenshuis, zelfs bij slecht weer. Het kussen is omhuld met 2 x 120 gram Dacron en heeft 2 klittenband strips zodat deze perfect blijft zitten. Dit zorgt voor extra comfort en gemak.
 
Kortom, met deze waterdichte zitkussens kunt u uw ROYAL KING picknicktafel aanpassen voor optimaal comfort, zelfs bij slecht weer.

.
.