Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

ROYAL KING Picknicktafel (45mm plankdikte!)

Een Royal King picknicktafel heeft een ongeziene plankdikte van maar liefst 45 mm. Deze plankdikte is vaak 10mm dikker dan de plankdikte van andere verkopers (slechts 35mm). Alle ROYAL KING ® picknicktafels hebben een FSC-label (SCS-COC-005219-PA).

Het vuren hout van de ROYAL KING ® picknicktafels is onder grote druk geïmpregneerd. Dit betekent dat ze behandeld zijn tegen vocht, schimmels en insecten. Bijgevolg hebben deze houten picknickbanken een lange duurzaamheid.

Veiligheid troef! Zowel het tafelblad als de zitvlakken van de ROYAL KING ® picknicktafels zijn zeer degelijk afgewerkt en hebben ook allemaal afgeronde, en dus veilige, hoeken. De meeste ROYAL KING ® picknicktafels hebben een parasolgat. 
.

Voor elk wat wils


E-woodproducts is verdeler van deze ROYAL KING picknicktafels in heel Vlaanderen. Wij hebben ook een goede afzetmarkt van deze tuintafels in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
 

Comfort Troef


We vervaardigen onze producten met het idee dat je er een hele dag zou willen aan zitten. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Op onze picknicktafels kan u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond. 

 

Duurzaamheid


Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze picknicktafels verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.
.