Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Teak tuintafels

Teak Tuintafels zijn méér in dan ooit! We zijn zo enthousiast dat we u deze geweldige teakhouten tuintafels kunnen aanbieden! Ze zijn een ideale aanvulling op elke buitenruimte. Ze zijn stevig, duurzaam en kunnen tegen een stootje. Ze zien er ook elegant en klassiek uit en passen bij elk buitendecor.

Teakhouten tuintafels worden meestal gebruikt voor buitendoeleinden, zoals terras- of terrasmeubilair, maar het kan ook binnenshuis worden gebruikt als u er de ruimte voor heeft. Lees hier alles over Teak Hout.
.

Teak Tuintafels, is dat iets voor u?
 

Is teak hout de beste houtsoort voor tuinmeubelen?


Het antwoord op deze vraag is altijd "het hangt ervan af". Teakhout is een van de populairste houtsoorten voor tuinmeubelen, maar dat betekent niet dat het het beste is. Het is een kwestie van voorkeur.

Teakhout heeft veel voordelen: het is sterk en duurzaam, dus het rot niet weg in uw tuin; het is bestand tegen insecten en schimmels; en het ziet er jarenlang prachtig uit. Het kost echter meer dan andere houtsoorten. Als u iets wilt dat eeuwig meegaat zonder de bank te breken, dan is teak misschien de juiste keuze.

Wens je meer te leren over teak hout, dan raden we u aan om de volgende pagina te lezen: "Wat is Teak Hout?".

 

Kan ik deze soort tuintafel zowel binnen als buiten gebruiken?Teak wordt vaak gebruikt voor buitenmeubelen omdat het van nature bestand is tegen weersveranderingen en lang meegaat. Het kan echter ook binnenshuis worden gebruikt. Een teakhouten tuintafel kan ook worden opgeborgen als het regent of als de temperatuur daalt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over beschadiging van uw hardhouten vloer of ruïneren van uw terrasmeubilair


Is de aankoop van zijn investering waard? Hoeveel jaren kan ik ervan genieten?


Ja, de aankoop van een teakhouten tuintafel is zijn investering waard!

Teakhout is een zeer duurzaam hout, en daardoor kan het gebruikt worden voor veel verschillende soorten meubels. Dit geldt ook voor teakhouten tuintafels. Sterker nog, er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten teakhouten tuintafels online verkrijgbaar.

De vraag wordt nu: Hoe lang kunt u echt genieten van uw teakhouten tuintafel? Nou, er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden voordat je deze vraag beantwoordt. Bijvoorbeeld, hoe vaak gebruik je hem? Gebruik je hem het hele jaar door, dan zal je tafel langer meegaan dan wanneer je hem alleen in bepaalde seizoenen of maanden gebruikt. En hoe vaak onderhoudt u de tafel? Als u uw tafel regelmatig schoonmaakt en oliet met producten die daar speciaal voor bedoeld zijn (zoals teakolie), verlengt u ook de levensduur.

De teakhouten tuintafel is zeker een mooie investering waard. Het is gemakkelijk bestand tegen de tand des tijds en biedt u een uitstekende buitenervaring. U kunt tientallen jaren genieten van uw teakhouten tuintafel en daarbij veel geld besparen.

 

E-woodproducts: sterk in teak hout

 

Hier bij E-woodproducts houden we van teakhout. We bedienen al jaren trouwe klanten en zijn er om u ook van dienst te zijn. U gaat van uw nieuwe meubels houden, ze zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd uit de beste bomen; sterk en solide. Neem nu contact met ons op!