Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Tuintafelset

.
Om je tuin helemaal af te maken kan een tuintafelset het antwoord zijn. Het mooie geheel van een tafel en banken of stoelen kan dienen als volwaardige eettafel of eerder als salon. Voor elk wat wils dus. Klik op de foto of de meer - info - knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.
.

Ons aanbod producten in tuintafelset


Tuintafelsets zijn er in verschillende houtsoorten, afmetingen en modellen.
.

Wat is er zo speciaal aan een tuintafelset?Een tuintafelset is een perfecte aanvulling op je buitenruimte. Het kan voor verschillende gelegenheden worden gebruikt en voegt wat kleur en charme toe aan je achtertuin. Zo?n tuinset is ook bijzonder omdat het de functionaliteit biedt die je nodig hebt voor het ontvangen van gasten en familiebijeenkomsten.

Een van de belangrijkste elementen in uw buitenomgeving is het creëren van een moderne uitstraling. Er zijn verschillende manieren om deze taak te volbrengen, maar er gaat niets boven een prachtig ontworpen tafelset. Dit type tafelset heeft impact op uw gasten en zorgt voor de perfecte sfeer in de setting.

3 overwegingen die u moet maken bij het kopen van een tuinsetEr zijn drie belangrijke overwegingen bij het kopen van een tuinset. Ten eerste het type tuin, ten tweede het type tuinset en ten derde het gekozen materiaal.

De eerste overweging is of u een kleine of grote tuin heeft. Kleine tuinen kunnen gemakkelijk worden ondergebracht in een klein terras of balkon, terwijl grote tuinen meer ruimte nodig hebben voor opslag en decoratie.

De tweede overweging is of u een buiten- of binnenset wilt kopen. Buitensets hebben meer functies, zoals stoelen en tafels, terwijl binnensets meer geschikt zijn voor kleinere tuinen met beperkte ruimte.

De derde overweging is van welk soort materiaal je je set wilt maken. De meeste buitensets zijn van hout, terwijl de meeste binnensets zijn gemaakt van metaal of plastic.
.

Contacteer ons:


Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: +32 484 13 78 50

.
.