Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Wicker tuintafels

Welkom bij onze collectie van prachtige wicker tuintafels! Onze tuintafels zijn de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele outdoor meubel.

 

 

Wat is Wicker?


Wicker is een weeftechniek die wordt gebruikt om materialen zoals rotan, ratan of kunststof te verweven tot meubels of andere objecten. De naam "wicker" komt van het oude Engelse woord "wicker" dat "weefsel" of "weefwerk" betekent. Wicker is een duurzaam en weersbestendig materiaal, perfect voor outdoor meubels.

Onze tafels zijn gemaakt van hoogwaardig wicker materiaal, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden. Wicker is ook licht van gewicht, dus het is gemakkelijk om de tafels te verplaatsen of op te bergen. Onze tuintafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor er voor iedereen een geschikte optie beschikbaar is. Onze tafels zijn ook ontworpen met functionaliteit in gedachten, zodat u kunt genieten van uw maaltijden of entertainen buiten.
 

Onderhoud van Wicker Tuintafels:


Om ervoor te zorgen dat uw wicker tuintafel in goede staat blijft, is het belangrijk om de tafel regder te reinigen en te onderhouden. Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om uw wicker tuintafel in goede staat te houden:
 
  1. Houd uw tafel schoon: Gebruik een zachte borstel of stofzuiger om regelmatig stof en vuil van uw tafel te verwijderen. Dit helpt om vlekken te voorkomen en zorgt ervoor dat uw tafel er altijd netjes uitziet.
  2. Gebruik een mild reinigingsmiddel: Als uw tafel vies is, gebruik dan een mild reinigingsmiddel zoals afwasmiddel en lauw water om de tafel schoon te maken. Maak de tafel af met een schone, vochtige doek en droog ze vervolgens af met een droge doek.
  3. Bewaar uw tafel binnenshuis: Wicker tafels kunnen beschadigd raken door blootstelling aan regen, zon en extreme temperaturen. Het is het beste om ze binnenshuis op te bergen als u ze niet gebruikt.
  4. Vermijd overmatige vochtigheid: Wicker is gevoelig voor vochtigheid en kan uitzetten of krimpen als het te veel vochtigheid opneemt. Zorg ervoor dat uw tafel niet in direct contact staat met water of vochtige oppervlakken.
  5. Behandel uw tafel met beschermingsmiddelen: Als uw tafel vaak buiten staat, is het een goed idee om ze te behandelen met een beschermingsmiddel zoals een UV-beschermer of waterafstotend middel. Dit helpt om de kleur van de tafel te behouden en beschermt tegen weersinvloeden.

Door deze stappen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw wicker tuintafel er jarenlang mooi uit blijft zien en in goede staat is.
 

Contact:


Bedankt voor het lezen over onze prachtige collectie van tuintafels in wicker. Als u nog vragen heeft of geïnteresseerd bent in het kopen van onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice is altijd beschikbaar om u te helpen.