Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Varia

Bij E-woodproducts bieden wij een breed assortiment aan producten voor in en om uw huis. Naast onze traditionele houten tuinmeubelen, hebben wij ook een aantal andere rubrieken die we graag met u willen delen. Hieronder staan een aantal van onze populairste rubrieken beschreven.
 

Composiet

Onze composiet producten zijn gemaakt van een unieke combinatie van houtvezels en kunststof. Dit maakt ze bijzonder sterk en duurzaam. De producten zijn onderhoudsvrij en bestand tegen weersinvloeden. Ideaal voor de tuin of terras.

Decoratie in hout

Onze decoratie producten zijn gemaakt van hout en zijn een echte toevoeging voor uw interieur.

Dierenverblijven

Onze dierenverblijven zijn gemaakt van duurzaam hout en zijn speciaal ontworpen voor uw huisdieren. Of het nu gaat om een hondenhok of een konijnenhok, we hebben het allemaal.

Handig

In deze rubriek bieden wij een aantal handige producten voor in en om het huis.

Houten deuren

Onze houten deuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Wij bieden binnen- en buitendeuren aan.

Houten ramen

Onze houten ramen zijn gemaakt van duurzaam hout en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Wij bieden een groot aanbod van ramen voor verschillende soorten woningen.

Lounge tuinmeubelen

Onze lounge tuinmeubelen zijn gemaakt van duurzaam hout en bieden een comfortabele zitplaats voor in de tuin. Van een loungeset tot een hangmat, we hebben het allemaal.

Wellness

In deze rubriek bieden wij een aantal wellness producten aan, zoals een houten sauna of een houten hot tub. Perfect voor een ontspannen moment in uw eigen tuin.

 

Barrel BBQ XL
Barrel BBQ XL

€ 194,95

Wie zijn we en waarvoor staan we?


E-woodproducts is een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van houten tuinmeubelen en tuinhout. Onze passie voor houten producten is terug te zien in ons brede assortiment, waaronder alles van hardhouten picknicktafels tot lounge tuinmeubelen.

Wij geloven dat klantenservice van groot belang is voor een tevreden klant. Daarom staan wij altijd klaar om u te helpen bij al uw vragen en zorgen. Wij nemen de tijd om uw wensen en eisen te begrijpen, zodat wij u kunnen adviseren over de beste oplossing voor uw tuin. Van het maken van een leveringsafspraak tot het beantwoorden van technische vragen, wij zijn er altijd voor u. Ook na aankoop staan wij u graag te woord voor eventuele vragen of problemen. Wij geloven dat een goede klantenservice de basis is voor een langdurige en positieve relatie met onze klanten.