Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Dierenverblijven

De wereld van huisdieren is een zeer uitgebreide en gecompliceerde. Het gaat niet alleen om het verzorgen van uw huisdier en het geven van het beste voer, maar ook om ervoor te zorgen dat het een veilige en comfortabele plek heeft om in te leven. Het vinden van het perfecte hok voor uw huisdier kan een ontmoedigende taak zijn, daarom is het misschien een goed idee om er één online te zoeken.

Dierenwinkels zijn er overal, maar er zijn veel redenen waarom je ze zou willen vermijden. Ze hebben misschien een beperkte voorraad, ze kunnen te duur zijn of ze kunnen een beperkt aanbod van producten hebben.

Wij hebben een aantrekkelijk aanbod dierenverblijven voor uw favoriete (huis)dier: konijnen, honden, poezen en kippen. Ook voor hen wilt u dat ze kunnen genieten van een aangename verblijfplaats.
.

Ons aanbod voor uw dier:VOOR ELK DIER WAT WILS


E-woodproducts is verdeler van dierenverblijven in België (Wallonië, Brussel en Vlaanderen) en Nederland. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en houtsoort. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.


COMFORT


Net zoals we met al onze andere producten doen, leveren we ook extra inspanning voor onze dierenverblijven. Zij zijn namelijk ook, zij het onrechtstreeks, klant. We vervaardigen onze producten met het idee dat uw (huis)dier er een hele dag in zou willen vertoeven.


DUURZAAM


Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen.

CONTACTEER ONS


Heeft u nog vragen over onze producten? Heeft u nog vragen over onze producten? U vind hier al onze contactgegevens.