Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Tuin Lounge

We hebben allemaal wat tijd nodig om te ontspannen en te genieten van het leven. Tuin Lounge meubels voor buiten zijn daarvoor de beste manier. Hiermee kunt u iets drinken, een boek lezen of gewoon wat tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Loungemeubels voor buiten zijn meestal gemaakt van hout, staal of aluminium. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen die bij elke buitenomgeving passen. Enkele van de meest populaire lounge meubels voor buiten zijn onder meer stoelen, ligstoelen, tafels, schommels enz.
¬ 

Outdoor lounge meubelen zijn een soort tuinmeubelen die gebruikt kunnen worden in de tuin of de achtertuin. Dit type meubel is meestal gemaakt van metaal, hout en plastic en omvat stoelen, tafels en banken. Lounge meubels voor buiten zijn ontworpen om zowel comfortabel als duurzaam te zijn voor gebruik in buitenruimtes. Het kan op een terras, terras of veranda worden geplaatst voor extra zitplaatsen tijdens diners of als extra zitplaatsen rond een vuurplaats.


¬ 

Wat zijn de verschillende soorten Tuin Lounge meubels die je in je tuin kunt gebruiken?


Loungemeubels zijn een geweldige manier om te ontspannen in uw tuin. U kunt kiezen uit veel verschillende stijlen en kleuren. Er zijn veel verschillende soorten loungemeubels die je in je tuin kunt gebruiken, waaronder:
  • Buitenstoelen te koop
  • Terrasstoelen
  • Tuinbanken
  • Tuintafels
  • Tuinschommels

Kenmerken om op te letten bij het kopen van Outdoor Lounge Furniture - Grootte en vorm


Bij het kopen van loungemeubels voor buiten wil je er zeker van zijn dat de maat en vorm van de meubelen perfect zijn voor jouw behoeften.

De grootte van het meubilair hangt af van hoeveel ruimte er beschikbaar is in uw achtertuin of terras. De vorm van het meubel hangt af van wat je ermee gaat doen. Zoek je bijvoorbeeld een plek om een boek te lezen, dan wil je een chaise longue die lang en smal is. Als u op zoek bent naar een plek om te zonnebaden, dan wilt u een adirondack-stoel die breed is en armleuningen heeft zodat hij uw rug kan ondersteunen terwijl u rechtop zit.

Belangrijke tips voor het onderhoud van uw tuinmeubilair:


Het is belangrijk om uw tuinmeubelen goed te onderhouden, zodat ze langer meegaan. Hier zijn enkele tips om dat te doen:
  1. Reiniging: Reinig uw meubelen één keer per jaar met een mild schoonmaakmiddel. Als je een buitentapijt hebt, zorg er dan voor dat je het grondig stofzuigt en maak het meubilair indien nodig schoon.
  2. Bescherming: Breng na het reinigen een blanke laag afdichtmiddel of was aan om het hout te beschermen en waterschade te voorkomen.
  3. Ongedierte: Inspecteer het meubilair op ongedierte zoals mieren, kevers en termieten en controleer ze zo snel mogelijk. Bel indien nodig de ongediertebestrijding.
  4. Zonlicht: houd uw tuinmeubelen uit de buurt van direct zonlicht of regen om verbleken of barsten van verf of afwerking te voorkomen.