Tuin Lounge

Iedereen heeft af en toe behoefte aan tijd om te ontspannen en te genieten van het leven. Tuinloungemeubels zijn de perfecte manier om dat te doen. Met deze meubels kun je genieten van een drankje, een boek lezen of gewoon tijd doorbrengen met familie en vrienden in de buitenlucht.

Tuinloungemeubels zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals hout, staal of aluminium. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij je tuin en persoonlijke smaak past. Populaire types tuinloungemeubels zijn onder andere stoelen, ligstoelen, tafels en schommels.

 

Teak sunlounger wembley
Teak sunlounger wembley

491.94

€ 409,95

Teak sunlounger Danau
Teak sunlounger Danau

1079.94

€ 899,95

Teak sunlounger wembley kussen
Malaga alum. Loungeset
Malaga alum. Loungeset

1823.94

€ 1.519,95

Elba Alum. Loungeset
Elba Alum. Loungeset

1463.94

€ 1.219,95

Torino Ligzetel 2x2 zwart
Torino Ligzetel 2x2 zwart

503.94

€ 419,95

Julia Sunlounger opvouwbare ligzetel
Zonnegloed eettafel 220cm
Zonnegloed eettafel 220cm

683.94

€ 569,95

Fabio loungeset
Fabio loungeset

1367.94

€ 1.139,95

Alexia Loungeset
Alexia Loungeset

3383.94

€ 2.819,95

Alexia Cornerset
Alexia Cornerset

3863.94

€ 3.219,95

Aluminium loungeset Rio
Aluminium loungeset Rio

2423.94

€ 2.019,95

Aluminium cornerset Rio
Aluminium cornerset Rio

2903.94

€ 2.419,95

Aluminium Sanchez cornerset wit
Aluminium Sanchez cornerset wit

2183.94

€ 1.819,95

Aluminium Sanchez cornerset anthracite
Aluminium Leroy cornerset
Aluminium Leroy cornerset

2183.94

€ 1.819,95

Aluminium Dublin loungeset anthracite
Aluminium Dublin loungeset wit
Aluminium Dublin loungeset wit

1823.94

€ 1.519,95

Aluminium Rome loungeset sand
Aluminium Rome loungeset sand

1295.94

€ 1.079,95

Wat zijn de verschillende soorten tuinmeubels die je kunt gebruiken om je tuin in te richten als lounge?


Er zijn verschillende soorten tuinmeubels die je kunt gebruiken om je tuin in te richten als lounge:
 
 1. Loungesets: Dit zijn sets van meubels, zoals een tweezitsbank, een fauteuil en een tafel, die speciaal zijn ontworpen voor het loungen. Ze zijn vaak gemaakt van duurzame materialen zoals teak, aluminium of riet en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.
 2. Hangmatten: Hangmatten zijn een geweldige manier om te ontspannen in de tuin. Ze zijn gemakkelijk op te hangen tussen twee bomen of op een speciale standaard
 3. Tuinbanken: Tuinbanken zijn een geweldige manier om te zitten en te ontspannen in de tuin. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, zoals hout, metaal of kunststof.
 4. Tuinstoelen: Tuinstoelen zijn ideaal voor het loungen in de tuin. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, zoals hout, metaal of kunststof.
 5. Tuinpaviljoens: Een tuinpaviljoen is een soort overdekte ruimte in de tuin die je kunt gebruiken om te loungen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, zoals hout, metaal of kunststof.
 6. Zitzakken: Zitzakken zijn grote, zachte zakken die je kunt gebruiken om in te zitten of te liggen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zoals katoen, polyester of vinyl.

Wat zijn belangrijke kenmerken om in overweging te nemen bij het kopen van tuinmeubels voor het loungen in de buitenruimte?


Bij het kopen van tuinmeubels voor het loungen in de buitenruimte, zijn er enkele belangrijke kenmerken om in overweging te nemen:
 
 1. Duurzaamheid: Kies tuinmeubels die gemaakt zijn van duurzame materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en slijtage. Materialen zoals teak, aluminium en riet zijn vaak goede keuzes omdat ze weerbestendig en duurzaam zijn.
 2. Comfort: Kies tuinmeubels die comfortabel zijn om op te zitten of in te liggen. Zoek naar meubels met dikke kussens of gepolsterde zittingen.
 3. Stijl: Kies tuinmeubels die passen bij de stijl van je tuin en huis. Er zijn veel verschillende stijlen beschikbaar, van modern tot traditioneel, dus er is zeker een stijl die bij je past.
 4. Onderhoud: Kies tuinmeubels die gemakkelijk te onderhouden zijn. Materialen zoals kunststof en aluminium zijn vaak gemakkelijker te onderhouden dan hout, omdat ze niet hoeven te worden geschilderd of gewreven.
 5. Prijs: Overweeg je budget bij het kiezen van tuinmeubels. Er zijn opties beschikbaar in alle prijsklassen, dus je kunt iets vinden dat binnen je budget past.

Belangrijke tips voor het onderhoud van uw tuinmeubilair:


Hier zijn enkele aanvullende tips voor het onderhouden van je tuinmeubelen:
 
 1. Gebruik een beschermhoes: Gebruik een waterdichte hoes om je meubelen te beschermen tegen regen en vuil tijdens de wintermaanden of als je ze niet gebruikt. Zo voorkom je dat het hout gaat rotten of dat de stof van de kussens vochtig wordt.
 2. Verwijder vlekken meteen: Als je vlekken op je meubelen ziet, probeer ze dan zo snel mogelijk te verwijderen voordat ze zich in het materiaal hechten. Gebruik een vlekkenverwijderaar of een mild schoonmaakmiddel en spoel het meubel af met water.
 3. Gebruik de juiste producten: Gebruik altijd producten die geschikt zijn voor het materiaal van je meubelen. Zo voorkom je beschadiging en houd je het materiaal in goede conditie.
 4. Zet de meubelen op een vlakke ondergrond: Zet je meubelen op een vlakke ondergrond om wankelen en beschadiging te voorkomen. Als je meubelen met wielen hebt, zorg er dan voor dat deze vrij kunnen draaien zodat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen.
 5. Maak gebruik van onderhoudsproducten: Er zijn speciale onderhoudsproducten beschikbaar voor verschillende soorten tuinmeubelen. Gebruik deze producten om het materiaal te beschermen en de levensduur van je meubelen te verlengen.