Houten Tuintegels


Van het kleinste balkonnetje tot een grote woontuin, bieden wij een prachtige selectie houten terrastegels voor elk huis, veranda, dakterras en balkon. Onze selectie bestaat uit verschillende formaten houten tegels, waaronder 30x30 cm, 50x50 cm en 100x100 cm. Wilt u zeker zijn dat uw tegels stevig op hun plaats blijven zitten? Houten tegels hebben een stevige basis nodig en het is aangeraden om ze op onderliggers te monteren. Houd minimaal 5 mm ruimte tussen uw tegels en eventuele gebouwen of randen.

Daarnaast zijn houten tuintegels niet alleen mooi om te zien, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig hout, zoals hardhout of thermisch verduurzaamd hout, waardoor ze bestand zijn tegen weersinvloeden en een lange levensduur hebben. Ook zijn ze eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek of hogedrukreiniger. Bovendien, houten tuintegels zorgen voor een natuurlijke uitstraling en zijn een ideale oplossing voor een milieuvriendelijke tuin.

 

Zijn de tegels geschikt voor buitengebruik?


Ja, houten tuintegels zijn geschikt voor buitengebruik. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig hout dat bestand is tegen weersinvloeden en een lange levensduur heeft. Het is wel belangrijk om te zorgen voor een stevige basis en om de tegels op onderliggers te monteren. Ook is het aan te raden om de tegels te behandelen met een waterafstotende coating of impregneren om de levensduur te verlengen.

Hoeveel tegels heb ik nodig voor mijn project?Het aantal tegels dat je nodig hebt voor je project hangt af van de grootte van je oppervlakte en de grootte van de tegels die je hebt gekozen.

Je kunt het aantal tegels dat je nodig hebt berekenen door de grootte van je oppervlakte (lengte x breedte) te vermenigvuldigen met de dekking van de tegel (d.w.z. hoeveel tegels er nodig zijn om 1 vierkante meter te bedekken). Bijvoorbeeld, als je een oppervlakte hebt van 10 vierkante meter en je hebt gekozen voor houten tegels van 30x30 cm, en elke tegel dekt 0,09 vierkante meter, dan heb je ongeveer 111 tegels nodig.

Het is aangeraden om een beetje extra te bestellen, zodat u voorzien bent van eventuele beschadigde of verkeerd geplaatste tegels.
Het is ook een goed idee om de tegels te tellen voordat u gaat leggen, zodat u zeker bent dat u genoeg heeft voor uw project.

Hoe worden de tegels geleverd?De houten tuintegels worden geleverd door ons eigen personeel en vervoer. Dit betekent dat uw bestelling wordt geleverd door ons eigen team van professionele chauffeurs en vervoersmedewerkers. Zij zullen ervoor zorgen dat uw bestelling veilig en tijdig wordt afgeleverd bij de gewenste locatie. Ons eigen personeel zal de tegels voor u uitladen en eventueel helpen met het plaatsen ervan op de gewenste plek. Dit zorgt voor een efficiënte en veilige levering, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van uw bestelling.

Kan ik een monster van een tegel bestellen?


Ja, het is mogelijk om een monster van een houten tegel te bestellen. Hoewel u dan uiteraard de normale prijs voor één tegel betaalt, kunt u zo wel een goed beeld krijgen van de kleur, textuur en afwerking van de tegel voordat u een grotere bestelling plaatst. Dit is vooral handig als u twijfelt over de kleur of afwerking en graag eerst een beter beeld wilt krijgen voordat u een grotere investering doet. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u geÔnteresseerd bent in het bestellen van een monstertegel.

Klantenservice


Klantenservice is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf, en het bieden van goede klantenservice kan het verschil maken tussen tevreden klanten en verloren klanten. Onze klantenservice is er om u te helpen bij al uw vragen en problemen, en om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Onze klantenservice is beschikbaar via telefoon, e-mail en live chat (niet altijd). Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en professioneel en zullen u met plezier helpen met uw vragen.

Onze klantenservice is er om u te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor uw project, het beantwoorden van technische vragen, het regelen van terugbetalingen of ruilen, het geven van advies over onderhoud en installatie, en het oplossen van elk ander probleem dat u zou kunnen hebben.

Onze klantenservice is er om u tevreden te houden en ervoor te zorgen dat u met een goed gevoel over ons bedrijf naar huis gaat. Wij zijn er om u te helpen bij elke stap van de weg, van uw eerste aankoop tot het onderhouden van uw producten in de toekomst. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of hulp nodig heeft.