Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Kinderpicknicktafel met een ingebouwde zandbak of waterbak

Heb je je kinderen ooit een zandbak en een picknicktafel willen geven, maar wilde je geen twee aparte producten kopen?

Nou, dat kan nu!

Dit nieuwe product is de perfecte combinatie van de twee dingen die je nodig hebt om je kinderen plezier te laten beleven. Het is een picknicktafel met een ingebouwde zandbak! Ps: je kunt er natuurlijk ook water in doen! Dolle waterpret!!

Het is eenvoudig: Je kunt er gewoon op zitten en spelletjes spelen, of je kunt er zandkastelen op bouwen. Hoe dan ook, uw kinderen zullen er dol op zijn!

Waarom spelen kinderen zo graag met zand?


Het antwoord is eenvoudig: omdat het leuk is!

Er zijn veel redenen waarom kinderen met zand zouden "moeten" spelen. Met zand kunnen kinderen de wereld om hen heen verkennen en vaardigheden ontwikkelen die hen hun hele leven zullen helpen. Spelen met zand helpt kinderen bijvoorbeeld hun fijne motoriek te verbeteren, wat belangrijk is om later in het leven te kunnen schrijven. Het helpt hen ook hun zintuiglijke vaardigheden te ontwikkelen door verschillende texturen en temperaturen van zand te voelen.

Zand is een van de meest toegankelijke dingen die u kunt gebruiken om uw kind te betrekken bij educatieve activiteiten terwijl ze plezier hebben!
 

Een origineel cadeau voor uw kind of kleinkind


Als u op zoek bent naar een uniek cadeau voor uw kind of kleinkind, zoek dan niet verder. Deze picknicktafel met geïntegreerde zandbak en waterbak is de perfecte combinatie van speeltijd en ontspanning.

Met zijn stijlvolle ontwerp zal deze tafel in elke achtertuin prachtig staan. Hij wordt geleverd met een ingebouwde zandbak waarin speelgoed of zand kan worden bewaard, en een waterbak die perfect is in te spelen.

Deze tafel is gemaakt van massief hout en heeft een beschermende afwerking zodat hij goed bestand is tegen slijtage.

En het beste van alles? Hij wordt bij u thuis afgeleverd!