Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

KING kinderpicknicktafels

De picknicktafels voor kinderen van het kwaliteitsmerk "KING" zijn gemaakt van hout, een duurzaam en betrouwbaar materiaal. Deze tafels worden met de hand gemaakt, waarbij alleen kwaliteitsmaterialen worden gebruikt. Het grote voordeel is dat ze bestand zijn tegen vocht en zware weersomstandigheden.

De tafels zijn geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het tafeloppervlak is gemakkelijk te reinigen, zodat u ze in alle weersomstandigheden kunt gebruiken zonder u zorgen te maken over de veiligheid van uw kind. Het heeft een hoogwaardig ontwerp dat u niet zal teleurstellen!

¬ 

De toepassingen van kindertafels:


Kinderpicknicktafels zijn een leuke en praktische manier om kinderen te laten genieten van de buitenlucht. Deze tafels zijn stevig genoeg om tegen alle weersomstandigheden te bestand zijn en zijn licht genoeg om makkelijk te verplaatsen. Ze bieden een veilige plek waar kinderen hun eten kunnen opeten en een plek om samen te spelen, knutselen of een klein feestje te houden.

De picknicktafels zijn ook een geweldige manier om kinderen te helpen hun sociale, motorische en verbeeldingskracht te ontwikkelen. Ze leren om samen te werken, te delen, om hun eigen ruimte te respecteren en hoe ze met respect met elkaar om moeten gaan. Picknicktafels bieden ook een plek om te experimenteren met kleuren, vormen en materialen, waardoor kinderen hun verbeeldingskracht kunnen verbeteren.

Picknicktafels zijn daarom een geweldige toevoeging aan elke tuin of speelplaats. Ze bieden kinderen de kans om te genieten van de buitenlucht, hun motorische, sociale en verbeeldingskracht te ontwikkelen en samen te spelen met hun vrienden of familie.

 

Voor kleuterscholen en lagere scholen:


Als je leraar bent, weet je dat het klaslokaal en zelfs de speelplaats een plek zijn waar kinderen komen om te leren. Maar wat ook belangrijk is, is dat ze daar plezier hebben!

Daarom kopen veel kleuter- en basisscholen picknicktafels. Het gaat erom kinderen een uitlaatklep te geven voor hun energie en creativiteit, maar ook om ze een ruimte te bieden waar ze zichzelf kunnen zijn zonder zich zorgen te maken of in de problemen komen.

De picknicktafels die we hier bij E-woodproducts aanbieden, zijn precies wat u nodig hebt om van uw klaslokaal en speelplaats een veilige, leuke omgeving voor uw leerlingen te maken. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, wat minder stress betekent voor u als leraar. Ze zijn ook betaalbaar, dus het zal uw budget niet breken om ze aan te schaffen voor uw klaslokaal.
 

Het merk KING


Het merk KING staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf heeft als doel om met hun producten tuinen en buitenruimtes aantrekkelijk te maken.

KING maakt houten tuinmeubelen, zoals picknicktafels, tuinstoelen, banken en loungestoelen. De meubelen worden gemaakt van de beste materialen, waaronder FSC-hout. Dit garandeert dat alleen duurzaam en verantwoord hout wordt gebruikt. 

Het hout dat KING gebruikt is van eerste kwaliteit. Daardoor hebben hun tuinmeubelen een lange levensduur. Daarnaast ontwerpt KING hun producten met aandacht voor veiligheid. Er wordt niet alleen naar het uiterlijk, maar ook naar de stabiliteit gekeken. 

Daarnaast maakt KING gebruik van innovatieve technieken en technologieën om hun tuinmeubelen zo goed mogelijk te maken. Zo worden de meubelen gefreesd met computergestuurde machines. Hierdoor zijn de meubelen nauwkeurig en symmetrisch.

Ook heeft KING een breed scala aan kleuren en designs, waardoor er voor iedereen wel een geschikt tuinmeubel te vinden is. KING tuinmeubelen kunnen gemakkelijk gecombineerd worden om zo een unieke stijl te creëren.

Kortom, het merk KING staat voor kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en innovatie. Met hun producten kun je je tuin of buitenruimte veranderen in een plek waar je met veel plezier kunt vertoeven.