Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Houten speelhuisjes

Kinderen houden van spelen.

Dat is een feit. En we weten dat ze alles zullen pakken wat ze kunnen, en dat ze ermee zullen spelen, en dat ze het waarschijnlijk zullen breken, of ze dat nu willen of niet.

Daarom verkopen we geen goedkope plastic speelgoedhuisjes. Wij weten dat wanneer uw kind speelt, hij of zij iets nodig heeft dat stevig en duurzaam genoeg is om de ruwe en onstuimige kindertijd te doorstaan.

Wij bieden alleen houten speelhuisjes aan omdat wij weten dat u kwaliteit boven kwantiteit wilt; u wilt iets dat meerdere generaties kinderen zal overleven, zelfs als dat betekent dat u vooraf iets meer moet uitgeven.

Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod houten speelhuisjes, telkens in verschillende grootte, model, houtsoort en kleur.
 
E-woodproducts in als sinds 2011 aan de slag, en heeft zijn aanbod speel huisjes gedurende de jaren alleen maar uitgebreid. Op dit moment zijn er zelfs al meer dan 100 speelgoedhuisjes voor uw kids in ons aanbod.


Voor elk kind wat wils!


E-woodproducts is verdeler deze leuke speelhuisjes in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en houtsoorten. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
Waarom zijn speelhuisjes zo belangrijk voor kinderen?


Zoals u zelf misschien al weet, zitten kinderen de laatste tijd alleen maar vaker binnen. Hiervoor is een houten speelhuisje de ideale oplossing. Uw kind kan zich uitleven op een mooi en leuk uitziend toestel, dat gegarandeerd uren speelplezier oplevert!

De kinderen komen ook in contact met andere materialen als ze buitenspelen, ze kunnen genieten van de zon en nog zo veel meer. Het speelhuisje zal op verschillende manieren alleen maar uw kind ten goede komen. De band met u en uw kind zal ook alleen maar versterken als ze zien dat ook u plezier heeft aan het buitenspelen met hen. Ook zijn er verschillende speelhuisjes om zo te voldoen aan elke wens van ieder kind. Zo kan je er bijvoorbeeld vinden met een glijbaan, met verschillende raampjes en noem maar op. Het kind zal op het einde van de dag niet alleen moe, maar ook voldaan zijn. Je kan werkelijk uren plezier maken in ieder huisje, en, het staat ook mooi in de tuin. Dus mama en papa moeten niet vrezen voor een lomp voorwerp in hun geliefde tuin, het is zelfs gezellig om naar te kijken en geeft een leuke touch. Alle speelhuisjes zijn ook kindvriendelijk afgewerkt met stompe randen en hoekjes, zodat ze hun zeker niet kunnen kwetsen.

Er zijn dus redenen genoeg om een speelhuisje aan te schaffen voor u, en uw kind. Niet twijfelen is dus de boodschap!
.

Veilig spelen.


Bij een houten meubel lijkt veiligheid geen eerste vereiste. Het is echter een belangrijk gegeven dat E-woodproducts beschouwt als prioriteit. Om de veiligheid te waarborgen, hebben de meeste van onze producten afgeronde hoeken. Dit om te vermijden dat u zich zou bezeren aan een scherpe rand of hoek. Bovendien kan u uw kinderen zorgeloos laten spelen in de tuin of op de speelplaats.

Investeren in duurzaamheid


Doordat ons massief hout wordt behandeld, kunnen we de lange levensduur van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen.

Contacteer ons


Heeft u nog vragen over onze producten? U vind hier al onze contactgegevens.